artyomdh Bugün 18:04 #9,161 Silver dedi ki: @artyomdh Bizden bahsediyorlar bayağı. .d Genişletmek için tıkla ... Ben daha değirmenci Krezyl görevlerindeyim. Düğüne gidemedik hala. Külliyat girdilerinde de bahsediyorlardı diye hatırlıyorum Osmanlıdan.
Silver dedi ki: @artyomdh Bizden bahsediyorlar bayağı. .d Genişletmek için tıkla ... Ben daha değirmenci Krezyl görevlerindeyim. Düğüne gidemedik hala. Külliyat girdilerinde de bahsediyorlardı diye hatırlıyorum Osmanlıdan.
İnari Bugün 18:13 #9,162 Silver dedi ki: @artyomdh Bizden bahsediyorlar bayağı. .d Genişletmek için tıkla ... niye afterburner açık oynuyon
Silver dedi ki: @artyomdh Bizden bahsediyorlar bayağı. .d Genişletmek için tıkla ... niye afterburner açık oynuyon
Silver Bugün 18:24 #9,163 İnari dedi ki: niye afterburner açık oynuyon Genişletmek için tıkla ... Değerlere bir bakayım dedim.
LaughTale Bugün 21:21 #9,164 Bisküvi dedi ki: Gizli İçerik Myabandonware ziyaretinden sonra tanıdık gelen her şeyi indirdim. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel siteymiş teşekkürler
Bisküvi dedi ki: Gizli İçerik Myabandonware ziyaretinden sonra tanıdık gelen her şeyi indirdim. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel siteymiş teşekkürler