Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Adalet denen şey durduğun yere göre şekil değiştirir."
Aokiji - Bölüm: 278
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Abi, düşününce aslında yanlış ifade ettiğimi fark ettim. Ben kitapta yazılan olayları geçmiş olarak düşünüyorum ama pratikte her zamanı ele alabiliyorlar. Bunun dışında evreni tek çatıda toplama konusunda ne düşünüyorsun abi ?

Ben bu senenin oyunlarının kesinlikle çok iyi çıkacağını düşünüyorum. Millette zamanında yaptığı eleştirileri unutup; ayıla bayıla oynayacaktır. Ancak benim adıma üzücü olan şey; bağ kurabileceğim bir karakter yok. Arcane izlerken bunu hissettim. Evet, iş çok iyi ama bana hitap ediyor mu ? Hayır. Benim eleştirim de bu yönlerde olacak. Lakin mastürbasyondan elleri nasır bağlamışlara büyük boş oda ayarladım.
Tek çatıda toplanmaz bu evren. Çünkü milyonlarca yıl önce galaksiyi domine etmiş Necron ile yeni bir ırk olan Tau'yu birbirine zor bağlarsın.

Ciri ne alaka yazıları gördüm redditte bile, ortalık yutuber etkisi altında kalmaktan aptal olmuş ahraz kaynıyor. İşi bilenler hani kadınlarda mutasyon olmuyordu diyor bunu anlarım. Şöyle bir şey var mesela
tipi oyun içi değişecek ciri'nin. Göz yapısı değişir rengi daha yeşil-sarı olur falan. Karanlıkta geralt'ın gözleri ampul gibi parlıyordu buna da eklerler. BaĞzı ergenlerin kaygısı büyük ihtimal sex sceneler, baĞzısı doğrudan kadın ne alaka baĞzısı ne dediğini biliyor falan. Kötü zaman yav şu zaman, inş firma w3 kafası ile yapar ne yapacaksa. Amerigancaya girdin mi iş rop misali poka döner.
Ciri'nin trailerdeki görüntüsü estetik yaptırmış kadınlara benziyor :bilmem:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık