Aylık maaş bağlasalar saçı traşlı kadın karakterle oyun moyun oynamamSaçı traşlı kadın karakterle oynadığı için woke moke diye zırlayacak yüzbinlerce internet virüsüne karşı önlem amacıyla kapatmışlardır yorumları.

Aylık maaş bağlasalar saçı traşlı kadın karakterle oyun moyun oynamamSaçı traşlı kadın karakterle oynadığı için woke moke diye zırlayacak yüzbinlerce internet virüsüne karşı önlem amacıyla kapatmışlardır yorumları.
Oynarsan erkekliğine zeval geleceğini düşünmezsin ama:dAylık maaş bağlasalar saçı traşlı kadın karakterle oyun moyun oynamam![]()
Olayın erkeklikle bir ilgisi yok Kekem, gördüğüm şeyin hoşuma gitmesi lazım ve kel kadınlardan hiç hoşlanmam.Oynarsan erkekliğine zeval geleceğini düşünmezsin ama:d
Şöyle olduk ablayı görünce.Saçı traşlı kadın karakterle oynadığı için woke moke diye zırlayacak yüzbinlerce internet virüsüne karşı önlem amacıyla kapatmışlardır yorumları.
Yani bu kabul edilebilir bir tercih zaten. Sıkıntı bunun global bir gayleştirme operasyonu olduğuna inanıp buna göre pozisyon almak.Olayın erkeklikle bir ilgisi yok Kekem, gördüğüm şeyin hoşuma gitmesi lazım ve kel kadınlardan hiç hoşlanmam.
Yav tam ben atacaktım bu resmiŞöyle olduk ablayı görünce.
![]()
Bu kadar rahat gayleşiyorlarsa hiç boşuna hayatı dar etmesin kimse kendisine gidip direkt kestirsin xDYani bu kabul edilebilir bir tercih zaten. Sıkıntı bunun global bir gayleştirme operasyonu olduğuna inanıp buna göre pozisyon almak.
Kanxi traşına benzer bir traş(tam adını bilmiyorum)yapan hanımlar benim de ilgi alanıma giriyorŞöyle olduk ablayı görünce.
![]()
Ciri'ye çirkin falan denildiğini gördüm bugünlük intetnet aram yetmişti xdBu kadar rahat gayleşiyorlarsa hiç boşuna hayatı dar etmesin kimse kendisine gidip direkt kestirsin xD
Keko-kun aşirete adeleli ve kel bir kız getirsin. 50 sopa garanti.Bu kadar rahat gayleşiyorlarsa hiç boşuna hayatı dar etmesin kimse kendisine gidip direkt kestirsin xD
Çirkin değil, güç yüzüklerindeki galadriel de çirkin değil ama tavır çok itici. Burada da Ciri bağırıp duruyor kızım sakin ol be, derdini sakin anlat buna benzer bir Witcher traileri de vardı kim canavar vesaire gibisinden. Kadın karakterleri daha oturtamıyorlar anladığım kadarıyla daha bir 10 yıl geçmesi lazım.Ciri'ye çirkin falan denildiğini gördüm bugünlük intetnet aram yetmişti xd
Keko'nun aşireti mi kaldı yav dağıldı onlarKeko-kun aşirete adeleli ve kel bir kız getirsin. 50 sopa garanti.