Rtx 4080li daha yüksek FPS veren bir üyelik diye biliyorum Amerika Avrupa'da falan vardı ingilizce araştırsan çıkar bilgileriGeforce now ultimate gelmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Alınır mı?
Rtx 4080li daha yüksek FPS veren bir üyelik diye biliyorum Amerika Avrupa'da falan vardı ingilizce araştırsan çıkar bilgileriGeforce now ultimate gelmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı? Alınır mı?
12 subclass ne oynanış iyice çeşitlenecekDur artık dur,! dur dur...
zaten açık ara farkla en iyi oyunsun...
Bu oyun seneye tam olarak oturur. Hala optimize hataları alıyorum.Dur artık dur,! dur dur...
zaten açık ara farkla en iyi oyunsun...
Denemem lazım hemenRtx 4080li daha yüksek FPS veren bir üyelik diye biliyorum Amerika Avrupa'da falan vardı ingilizce araştırsan çıkar bilgileri
Oyun kısmından ziyade anime kısmı daha önemli gibi. Sony anime dünyasında tekel olma yolunda.
Benim en büyük korkum Sony'nin Marvel Spider-man zortlamaları gibi zortlama ihtimalinin güçlü olması.Oyun kısmından ziyade anime kısmı daha önemli gibi. Sony anime dünyasında tekel olma yolunda.
Öyle, Kadokawa da Koreli şirket almaması için bastırıyor. Anime kısmından çok daha para kazanacaklardır zaten, Fromsoftware ise çilek oluyor.Oyun kısmından ziyade anime kısmı daha önemli gibi. Sony anime dünyasında tekel olma yolunda.