İkinciyi oynayınca o da efsane gözükecek ciddi level atlamislar.Ori'nin ilk oyununu yeni yükledim. Efsane gözüküyor.
İkinciyi oynayınca o da efsane gözükecek ciddi level atlamislar.Ori'nin ilk oyununu yeni yükledim. Efsane gözüküyor.
2. Oyun final mi?İkinciyi oynayınca o da efsane gözükecek ciddi level atlamislar.
Oyna bence usta. Souls açlığını giderebilecek eli yüzü düzgün oyunlardan biri. Daha linear ilerliyor keşif hissiyatı pek yok ama oynanış çeşitliliği var. Sıkılmıyorsun oynarken.Şu lies of p yi bitirenler yorum yapabilir mi oyun nasıl? Canım souls oyunu çekiyor ama fs nin dışında bir souls oyunu deneyince şimdiye kadar beğendiğim olmadı.
Adamlar yenisini yapana kadar evet2. Oyun final mi?
İlk oyunda ne varsa üstüne koymuşlar. Böyle bir etki bırakıyor olmasının sebebi ilk oyunun hiç beklenmedik bir tarzda olmasından kaynaklı. Gow'u normalde oynamayı bırak adını dahi duymayacak insanların da ilgisini çekecek bir tarza yönelmenin ekmeği ancak bir oyun sürmüş gibi. Tabi feci para koparmışlardır ikisinden de.Ragnarök ilk oyunun çok altında kalmış ya. Atreus kısımları abartılıyordur diye düşünmüştüm ama aşırı gereksiz ve uzun olmuş gerçekten.
İlk oyunda ne varsa üstüne çökmüşler gibi hissettiriyor daha çok.İlk oyunda ne varsa üstüne koymuşlar. Böyle bir etki bırakıyor olmasının sebebi ilk oyunun hiç beklenmedik bir tarzda olmasından kaynaklı. Gow'u normalde oynamayı bırak adını dahi duymayacak insanların da ilgisini çekecek bir tarza yönelmenin ekmeği ancak bir oyun sürmüş gibi. Tabi feci para koparmışlardır ikisinden de.
Altyapı desteği mi yok? Yükseltilmiyor mu hızı?Bir oyunu indirmek bu kadar uzun sürmemeli. Abi eskiden kutu oyun alıp bakardım keyfime.
Az kaldı iptal edeceğim indirmeyi.