3.nesil ve 5.nesil arası çıkan Pokemon Oyunları iyidir.Şu an emülatör ile ya da normal pc de oynanabilecek en iyi Pokemon oyunu hangisi ya da hangileri?
3.nesil ve 5.nesil arası çıkan Pokemon Oyunları iyidir.Şu an emülatör ile ya da normal pc de oynanabilecek en iyi Pokemon oyunu hangisi ya da hangileri?
Direkt oyun ismi desen daha iyi olur :/ Bilmiyorum 3 53.nesil ve 5.nesil arası çıkan Pokemon Oyunları iyidir.
Pokemon Fire RedDirekt oyun ismi desen daha iyi olur :/ Bilmiyorum 3 5
Teşekkür ederim.Pokemon Fire Red
Pokemon Emerald
Pokemon Platinum
Pokemon Heart Gold
Pokemon Black
Pokemon Black 2
bunları öneririm.
1 saat uğraştıracak yolu araçlarla ve otoyollarla 3-5 dk'ya indirmenin hazzı güzeldi.Death Stranding'i oynama fırsatım oldu ilk defa. Limana ulaştıktan sonra Higgs ile ilk karşılaştığımız kısımdayım ve bossu yendim. 2. haritaya geçtim.
Oyunu oynuyorum ama neyden keyif aldığımı çözemedim hala.Aksiyon sekansları zaten çok az. Sırtımızda kargolar dağ bayır yürü babam yürü takılıyoruz. ama bir şekilde sıkılmadım hala. Garip kafada bir oyun. Oluşturulan evren ve oyunun hikayesi merak uyandırdı baya. Oynanış anlarında sakin sakin takılmak hoşuma gidiyor baya. Hatta şu ana kadar aksiyon anları sıkıldığım anlar oldu. Bir hamlık hissettirdi çünkü. Keyif vermiyor ve cidden ne gerek vardı diyorum aksiyon anları başladığında.
Daha önce benzeri Netflix'in Cleopatra dizisi içinde yaşanmıştı.