gacha da dopamin vermemeye başlayınca çok boşta kaldı.Yaşlandı artık farklı türlere tahammülü kalmamış
gacha da dopamin vermemeye başlayınca çok boşta kaldı.Yaşlandı artık farklı türlere tahammülü kalmamış
Soulstone survivorsta yaptım, eğlenceliydi oradaorada da kesin necrobuild yapıyorsundur sen ya
Kekemin de işi zor, yıldız tozu yardımcısı olsungacha da dopamin vermemeye başlayınca çok boşta kaldı.
skill tree tip olarak poe ye benziyor diye sardı dimi lan doğruyu söylşlkjdsfgSoulstone survivorsta yaptım, eğlenceliydi orada
ya mis gibi curse of the dead gods hediye etmiştim beğenmedi, ekşın roglayt için refleksleri kalmadı bunlar koca çınar olduKekemin de işi zor, yıldız tozu yardımcısı olsun
Hayret, keko'nun sevmediği bi' şeyi kesin severim veya kesin yaparım diyen biri çıkmamış henüz :'oİlk kesişten sonra büyüsü kaybolmuştu bende, devam edememiştim
Hayır la farklı bir oynanış sunuyordu. Vampire Survivors'tan daha çok sevdiğim Halls of Torment var mesela. O tam aradığım gibi bir şeydi fakat erken erişimden çıkmadı hala.skill tree tip olarak poe ye benziyor diye sardı dimi lan doğruyu söylşlkjdsfg
O işler için de yaşlandı insanlar artıkHayret, keko'nun sevmediği bi' şeyi kesin severim veya kesin yaparım diyen biri çıkmamış henüz :'o
İndirmeye aldım ve işsizleştim şu an skjdhjkdhjd
Redle bu bir olup beni bullyliyorlardi lolde, yaşlılar diye kıyamıyorum da tabii. Sorumluluğu alıyordum mecburya mis gibi curse of the dead gods hediye etmiştim beğenmedi, ekşın roglayt için refleksleri kalmadı bunlar koca çınar oldu
bak yeni yeni oyunlar öneriyoruz adam hala halls of torment diyor, grafikler kalmış 2000lerde....Redle bu bir olup beni bullyliyorlardi lolde, yaşlılar diye kıyamıyorum da tabii. Sorumluluğu alıyordum mecbur