Gow>> all tlou haric
Histom yazmami istedi tsk
Gow>> all tlou haric
Histom yazmami istedi tsk
Son yılların en iyi FPS'lerinden biri Titanfall 2.Titanfall 2'ye başladım dün. Single player tarafı baya ilgimi çekti. Yükledikten sonra bir yarım saat bakayım dedim oynanışı nasılmış diye. 2 buçuk saat sonra bırakabildim oyunu. Oynanış baya eğlenceli. Titan tarafını pek sevmeyeceğimi düşünüyordum ama farklı loadoutlar olması güzel kılıyor. Yine de titanla savaşmak yerine insan haliyle oynamayı daha çok sevdim. Vuruş hissi tok hissettiriyor. Silahlar baya çeşitli ve aksiyon baya had safhada oluyor. Özlemişim böyle bir fps oyunu oynamayı. Bundan önce Crysis 3 oynadım ama ondan bu denli keyif alamadım. Mekan tasarımları hiç iyi gelmedi bana. Aynı hissettirdi hep ki zaten Crysis evrenini de sevememiştim hep.
Şu an baya keyif aldım single tarafından. Akıp gidiyor cidden.Son yılların en iyi FPS'lerinden biri Titanfall 2.
Titanfall 2 maalesef yanlış zamanlamanın kurbanı oldu.Titanfall 2'ye başladım dün. Single player tarafı baya ilgimi çekti. Yükledikten sonra bir yarım saat bakayım dedim oynanışı nasılmış diye. 2 buçuk saat sonra bırakabildim oyunu. Oynanış baya eğlenceli. Titan tarafını pek sevmeyeceğimi düşünüyordum ama farklı loadoutlar olması güzel kılıyor. Yine de titanla savaşmak yerine insan haliyle oynamayı daha çok sevdim. Vuruş hissi tok hissettiriyor. Silahlar baya çeşitli ve aksiyon baya had safhada oluyor. Özlemişim böyle bir fps oyunu oynamayı. Bundan önce Crysis 3 oynadım ama ondan bu denli keyif alamadım. Mekan tasarımları hiç iyi gelmedi bana. Aynı hissettirdi hep ki zaten Crysis evrenini de sevememiştim hep.
Değişik şeyler deniyo ea bakalım ne olacak sonu.NFS Unbound
Ben bunun level diyaznını beğenmiştim bi bölümde. Oraya geldiğinde kastettiğim bölümü anlarsın zaten. Duvarda koşma gibi özellikleri de güzel kullanmışlar.Titanfall 2'ye başladım dün. Single player tarafı baya ilgimi çekti. Yükledikten sonra bir yarım saat bakayım dedim oynanışı nasılmış diye. 2 buçuk saat sonra bırakabildim oyunu. Oynanış baya eğlenceli. Titan tarafını pek sevmeyeceğimi düşünüyordum ama farklı loadoutlar olması güzel kılıyor. Yine de titanla savaşmak yerine insan haliyle oynamayı daha çok sevdim. Vuruş hissi tok hissettiriyor. Silahlar baya çeşitli ve aksiyon baya had safhada oluyor. Özlemişim böyle bir fps oyunu oynamayı. Bundan önce Crysis 3 oynadım ama ondan bu denli keyif alamadım. Mekan tasarımları hiç iyi gelmedi bana. Aynı hissettirdi hep ki zaten Crysis evrenini de sevememiştim hep.
Monster Hunter: Fortnite.