Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Önerilen fiyatlar panelden belli olmuş galiba 60 dolarlık oyunu 27 dolar olarak önermişler 15 dolar 8 dolar olarak falan. Kimse önerilen fiyatlara uymak zorunda değil ama yerel fiyatlandırma yaparlarsa bu fiyatlarla yaparlar. En büyük sıkıntı fiyatların dolar sabit olmasına rağmen TLnin dengesizliği yüzünden sürekli değişecek olması
Link ya da oyunların yeni fiyat listesi var mı? Biraz incelemek lazım.

Son düzenleme:

Yalnız oradaki lira şu an önerilen fiyat onla karıştırmayın. 65 dolarsa 30 dolar olacak diyor mesela ama işte buradaki sorun büyük yayımcıların bu önerilen fiyatları umursamayacak olmaları.
Umursamayan yayıncılar şuan da umursamıyor zaten. Bir sürü 2000tl bandında oyun var. Elbette çok kötü oldu bu ama fiyatların hepsinde öyle devasa bir sıçrama olmayacak. Sonuç olarak başımız sağolsun, son kale de düştü ama herkesin beklediği kadar sert bir düşüş olmayacak gibi bu. 300 TL olan oyunlar yeni fiyatlandirma ile 450 falan olcak herhalde.

Umursamayan yayıncılar şuan da umursamıyor zaten. Bir sürü 2000tl bandında oyun var. Elbette çok kötü oldu bu ama fiyatların hepsinde öyle devasa bir sıçrama olmayacak. Sonuç olarak başımız sağolsun, son kale de düştü ama herkesin beklediği kadar sert bir düşüş olmayacak gibi bu. 300 TL olan oyunlar yeni fiyatlandirma ile 450 falan olcak herhalde.
Bunu 1 önceki sayfada yazdım zaten. Burada olacak olan olay senin 350 lira verdiğin oyun 3 ay boyunca sabit bir fiyatta kalıyordu, artık lira üzerine sabit bir fiyat olmayacak. 3 gün sonra kura karşılık 450 lira oluyor diyelim 450 lira vereceksin.

En büyük darbeyi indie oyunlar ve TR'ye özel fiyatlandırma yapan şirketlerin oyunları yiyecek onun dışında AAAlar yine aynı rezillikte devam eder. Birde TL bazında her oyunun fiyatı sürekli artacak sıkıntı bu

En büyük darbeyi indie oyunlar ve TR'ye özel fiyatlandırma yapan şirketlerin oyunları yiyecek onun dışında AAAlar yine aynı rezillikte devam eder. Birde TL bazında her oyunun fiyatı sürekli artacak sıkıntı bu
Uzun süre fiyat değiştirmeyenler vardı mesela The Forest 32 lira. Otomatik olarak 295 lira olacak. TL'yi bırakmasalar fiyat artışında bile büyük ihtimal yine 32 lira kalırdı.

Edit: Bugün için hesapladım tabii, ayrıca indirimli fiyata göre hesaplamışım onu düzelttim.

Son düzenleme:
Bu sabaha bu haberle kalkmak istemezdim

Yani zaten artık oyun almayacam mantelitesine girmiştim ama bu fikre yeni yeni alışırken böyle bir haber çok moralimi bozdu

Street fighter 6 alıp oyuna para verme dönemini kapatıyorum. Zaten Steam kütüphanesi bana uzun süre yeter. Umarım yarın cadılar Bayramı indirime girer sf6, umut fakirin ekmeği işte

Oyun firmaları önerilen fiyatlara büyük ölçüde uyacaktır. Çünkü başka yerdeki fiyatıyla oyun satmaya kalkarlarsa, Türkiye'deki satış hacimleri önemli ölçüde düşer. Türkiye oyun sektöründe önemli bir pazar konumunda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık