Dikkatimi çekiyordu aldım listeye.Daha betada. Biraz daha beklemek lazım. Tabi yeni karakter için poe ligini salabilirim:d Farklı ve kaliteli arpg arıyorsan kesinlikle ilk bakacağın oyun budur.
Dikkatimi çekiyordu aldım listeye.Daha betada. Biraz daha beklemek lazım. Tabi yeni karakter için poe ligini salabilirim:d Farklı ve kaliteli arpg arıyorsan kesinlikle ilk bakacağın oyun budur.
ben madende kılıcımı kaybettim de yenisini nereden alabilirim.bir de ben tabletten oynuyorum balık nasıl tutuluyor bir türlü beceremedim.Detaylara çok hakim değilim ama buyur sorabilirsin
tek başıma oyuyom valla biraz karışık ama zevkli şimdilikTek basina oynayacaksan oynama .d Arkadaslarinla hamallik yapmak istiyorsan guzel oyun
Telefondan oynuyorsan sildigin gibi kaydin da gidiyor. Pcde oynamak o yuzden daha mantiklitek başıma oyuyom valla biraz karışık ama zevkli şimdilik
Madenin sağında bir yer var oradan hem madende kaybettiğin eşyaları geri alabilirsin hem de para karşılığı bir şeyler alabilirsin. Balık da o yeşil kısmı balığın üzerine sabitlemeye çalış sürekli basılı tutma.ben madende kılıcımı kaybettim de yenisini nereden alabilirim.bir de ben tabletten oynuyorum balık nasıl tutuluyor bir türlü beceremedim.
evet buldum teşekkür ederim peki balık tutarken sürekli bas çek mi yapacağımMadenin sağında bir yer var oradan hem madende kaybettiğin eşyaları geri alabilirsin hem de para karşılığı bir şeyler alabilirsin. Balık da o yeşil kısmı balığın üzerine sabitlemeye çalış sürekli basılı tutma.
Böyle ekrana sık sık tıklaevet buldum teşekkür ederim peki balık tutarken sürekli bas çek mi yapacağım
Sonu? Her şeyi çok iyiydi.Sonu hariç çok iyi oyundu...
Dutch olmasa öldüydük. Dutch'a malum olaydan sonra sövüp, tekrar yalvardık... Micah'ı da o vurdu... Sen keyif aldıysan bilmem ben gram almadım. Bahsettiğim sadece son.Sonu? Her şeyi çok iyiydi.