Ps5 i yere düşürmüş kardeşim.
Cihaz çalışıyor ama ekran gelmiyor. Servise vermemiz gerekiyor ve tam izin günüme denk geldi.
Cihaz çalışıyor ama ekran gelmiyor. Servise vermemiz gerekiyor ve tam izin günüme denk geldi.
Kendin çözmeyi denedin mi? Açıldığı halde ekran açılmıyorsa çözümü basit olabilir.Ps5 i yere düşürmüş kardeşim.
Geçmiş olsun dostum ne olursa olsun garantisi devam ediyorsa sıkıntı değil en azından. Garantisi bitmişse kardeşinin bir müddet senden uzakta durmasını tavsiye ederimPs5 i yere düşürmüş kardeşim.
Safe modda açmayı denedim olmadıKendin çözmeyi denedin mi? Açıldığı halde ekran açılmıyorsa çözümü basit olabilir.
Benim ps5'e de elektrikler kesildiğinde oldu bu. Açtıktan sonra aç kapa tuşuna basılı tutarak zorla tam kapama yapmıştım. Düzeldi öyle.
hahahaha garanti devam ediyordur. Henüz 2 ay oldu. Türkiye deki garanti servisini araştırıyorum şu anGeçmiş olsun dostum ne olursa olsun garantisi devam ediyorsa sıkıntı değil en azından. Garantisi bitmişse kardeşinin bir müddet senden uzakta durmasını tavsiye ederim
50. Saatim ve daha 5 bolgeye girmedim .d İligini kemigini kurutacam oyununTotk konusunda acele etme bence. Botw’da tadını çıkararak oyna. Bi en az 70 saati var oyunun.
Dandik dandik tayfayla oynamayalım artık. Musou oyunu da çıkmasın. RPG çıksın haki meyve kılıç silah ile build yapabilelim nadir kılıçları, hazineleri, silahları, şeytan meyvelerini toplayabilelim. Korsan ,denizci ya da ödül avcısı olabileceğimiz bir oyun olsa yıllarca oynanır. Yapması zor da değil npcler hazır bosslar hazır evren zaten kurulmuşDizinin bu kadar çok izlenmesi inşallah yüksek bütçeli bir One Piece oyununun çıkmasına vesile olur.
One Piece’in adına yakışır bir oyun oynamayı çok istiyorum.
İmpaya git görevini yaptın mı? Ben onu o kadar sonra yaptım ki köyün üstünden geçiyordum gezerken yine görevi yapmıyordum.50. Saatim ve daha 5 bolgeye girmedim .d İligini kemigini kurutacam oyunun
Gittim ya o kadar değil .d ama ancient labin yanindan o kadar gecmisim ki o kuzeydeki sksks cok sasirdimİmpaya git görevini yaptın mı? Ben onu o kadar sonra yaptım ki köyün üstünden geçiyordum gezerken yine görevi yapmıyordum.