Biz barbar mıyız birader... Önce okuyorum sonra öldürüyorum...Olum ne yapacaksın sen dilini sanırsın oyuna kulak verdiğin yazılanı okuduğun var bodoslama takılıyorsun oyunlarda
Biz barbar mıyız birader... Önce okuyorum sonra öldürüyorum...Olum ne yapacaksın sen dilini sanırsın oyuna kulak verdiğin yazılanı okuduğun var bodoslama takılıyorsun oyunlarda
Daha 2 saat falan oynadım bilmiyorum.Tüm fantastik kurgulardan ortaya karışık troll bir oyun mu bu?
Bence pek ağır değil dili.Oyunun Türkçesi yok. Ağır bir İngilizce gerektiriyor mu?
Minecraft'tan 11 yaşında öğrendiğim A0 İngilizcem ile anlıyorumOyunun Türkçesi yok. Ağır bir İngilizce gerektiriyor mu?
Baldurs Gatede görev veren npcleri öldürüp Irklara soykırım yaptıktan sonra @TeachBiz barbar mıyız birader... Önce okuyorum sonra öldürüyorum...
İnternet bulursam indirir oynarım. Zaten Gamepass'de var. Beleş gibi hissediyorum.Minecraft'tan 11 yaşında öğrendiğim A0 İngilizcem ile anlıyorum
Suç onlarda Datte... Adam 7 ceddi mi biliyor nerede ne yapmışım sayıyor ama "Beni öldürme ben sendenim" demiyor.
Şu burunsuz Laz varya bizim takımda. Yeşil olan. Çol çocuk bütün hepsini öldürdüm. Takıma alamıyorum bir şey der diye.Baldurs Gatede görev veren npcleri öldürüp Irklara soykırım yaptıktan sonra @Teach