Latin alfabesi olmayan versiyonunu oynardım ataride. Haliyle şifreler için defter tutuyordum.Merak ettim denicem.
Latin alfabesi olmayan versiyonunu oynardım ataride. Haliyle şifreler için defter tutuyordum.Merak ettim denicem.
İlk versiyonda oyuncu statları yanlıştı hep. Hyuga çöpten halliceydi oyunda. Yeni versiyonlarında belki düzeltmişlerdir:dDenedim, gerçekten oluyor. Küçükken Japonca ne yazdığını hiç anlamadığım için takımların şifreleri olduğunu bilmiyordum ve atariyi her açtığımda ilk takımdan başlamak zorunda kalıyordum. :/
İlk versiyon şu sanırım. Ben bunu hiç oynamadım. Tasarımı ikinci oyuna göre çok kötü gibi. Haritada koşarken diğer oyuncuları görmüyorsun.İlk versiyonda oyuncu statları yanlıştı hep. Hyuga çöpten halliceydi oyunda. Yeni versiyonlarında belki düzeltmişlerdir:d
Wakashimazu süper şutları yemiyor, bizim Morisaki çöpü normal şutları bile tutamıyor.Dünyanın en iyi oyunuyla nostalji keyfi.
Baştan üçüncüyü 14 kere yazarsan da direkt arjantin maçından başlarsın üstelik ishizaki orta sahadan düz şutla ağları delebiliyor o haliyle.Merak ettim denicem.
Mekkelinin de yapsalarmış keşke:dŞey hristiyan arkadaş varsa alınmasın.
ama oyunu çıkartıyorlar.
Önceki oyunları oynamak zorunda değilsin. Bence en iyi Fallout oyunu New Vegas. Adadığın sürenin hakkını veren bir RPG. Combattan fazla bir şey bekleme.Fallout New Vegas'ı tavisye eder misiniz? Önceki oyunları oynamaya gerek var mı bunu oynamak için?