Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Yanlış hatırlamıyorsam crysislerin de Türkçe dublajlı hâli vardı. 3 oyun 50 lira falan. Birde hikayeli derken ne türden istiyorsun RPG falan mı aksiyon mu FPS mi
Tale tales oyunları da olur alt metni yazılmışsa oyunun. Onun dışında hikayeden kasıt spesifik bir şey değil. Moba, strateji, simülasyon vs vs dışında, hikayesinin güzel olduğunu düşündüğü oyun varsa söylesin diye. Ne bileyim mafia, saboteur, rdr gibi falan
Fifanın kariyer kısımları hemen hemen eski oyunlardaki ile aynı. Ufak tefek eklemeler var. Kariyer kısmındaki en büyük değişiklik önemli anları oynama modu. Ozet gibi sadece önemli pozisyonları oynayabildiğin bir mod var.
Oyunun yapay zekası daha iyi, eski oyunlarda pek gelişme olmuyor gibiydi bu konuda. Diğer türlü ufak tefek şeyler haricinde aynı fifa işte :D
ben herhalde fifa 2019'da kaldım ya işten güçten çok uzak kaldım oyundan :d bir de daha çıkmayacak diye bir şey duydum.
Fifa gamepasste var ya, kalkmaz da gamepassten.
Gamepass yok. oyun canavarı sayılmam xd
Spidey ilk oyun gayet zengin hikayeli, ben bir 35-40 saat gömdüm helalinden, yüzde yüzlemek daha da uzun sürebilir hatta.
Ziyan olmaz diyorsan yapıştırayım

Tale tales oyunları da olur alt metni yazılmışsa oyunun. Onun dışında hikayeden kasıt spesifik bir şey değil. Moba, strateji, simülasyon vs vs dışında, hikayesinin güzel olduğunu düşündüğü oyun varsa söylesin diye. Ne bileyim mafia, saboteur, rdr gibi falan

ben herhalde fifa 2019'da kaldım ya işten güçten çok uzak kaldım oyundan :d bir de daha çıkmayacak diye bir şey duydum.

Titanfall 2, Disco Elysium ve Fallout New Vegası bu üçü ucuz ve hikayesi güzel oyunlar bence

Arkadaşlar merhaba
Ps5 aldım. Bir soru sormak istiyorum.
kendi hesabımdan oyun satın alsam, aynı cihaz üzerinde kardeşim hesabında da gözükür mü

Arkadaşlar merhaba
Ps5 aldım. Bir soru sormak istiyorum.
kendi hesabımdan oyun satın alsam, aynı cihaz üzerinde kardeşim hesabında da gözükür mü
Kendine ayrı ps5 alsa orda bile oynayabilir. Kendi hesabına bi ana ps5 bi de yan ps5 yapabiliyorsun.

Benim ablamın ps5'i benim ana ps5'im olarak geçiyor mesela. Ablam o ps5'te kendi hesabından benim oyunları oynuyor.
Ben kendi yan ps5'im diye kayıtlı olan ps5'te sadece kendi hesabımı kullanarak oyunlarımı oynayabiliyorum.

Ilerde belki 2 ps5 olur diye yazdım şuan bilmen gereken bişey değil. Kardeşin kendine hesap açsa senin ps5te oynar şuan sorunsuz.
Tanığın ve güvendiğin biri varsa bu sayede ortaklaşa oyun alabilirsiniz. Ablamla ben bu şekilde para birleştirip benim hesaptan oyun alıyoruz ikimiz de oynayabiliyoruz.

Valla fiyat performans yapacak takatim yok ama dediğim gibi benim severek oynadığım bir oyun oldu.

• Like
Tepkiler: Roo
Kendine ayrı ps5 alsa orda bile oynayabilir. Kendi hesabına bi ana ps5 bi de yan ps5 yapabiliyorsun.

Benim ablamın ps5'i benim ana ps5'im olarak geçiyor mesela. Ablam o ps5'te kendi hesabından benim oyunları oynuyor.
Ben kendi yan ps5'im diye kayıtlı olan ps5'te sadece kendi hesabımı kullanarak oyunlarımı oynayabiliyorum.

Ilerde belki 2 ps5 olur diye yazdım şuan bilmen gereken bişey değil. Kardeşin kendine hesap açsa senin ps5te oynar şuan sorunsuz.
Tanığın ve güvendiğin biri varsa bu sayede ortaklaşa oyun alabilirsiniz. Ablamla ben bu şekilde para birleştirip benim hesaptan oyun alıyoruz ikimiz de oynayabiliyoruz.
Çok teşekkür ederim. Peki hesapları açtıktan sonra bi işlem yapmamız gerekiyor mu
Şu an fifa iki hesapta da oynanabiliyor dedin gibi :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık