Beta daymiş hala baktım.Datte last epoch'u sorunca onunla ilgili yazdın sandım.Ben Diablo için konuştum Lost Epoch hakkında bilgim yok. @Dattebayo..! sana diyo herhal
Son düzenleme:
Beta daymiş hala baktım.Datte last epoch'u sorunca onunla ilgili yazdın sandım.Ben Diablo için konuştum Lost Epoch hakkında bilgim yok. @Dattebayo..! sana diyo herhal
Seni bir an kaliteli bir oyun oynuyor sanmış arkadaş minik bir karışıklık olmuş. Dostum Nebu maalesef D4 batağında @Borsalino Last Epoch da hala betaymış ama multi yeni eklenmiş oyuna anladığım kadarıyla. Gideri var gibi duruyor şu an.Ben Diablo için konuştum Lost Epoch hakkında bilgim yok. @Dattebayo..! sana diyo herhal
Last Epoch çok güzel he. Kesinlikle tavsiye ederim.Last Epoch diye bir arpg varmış. Netten bakındım bir iki çok güzel duruyor. Ona çökeydin keşke
Denemek istiyorum Last Epoch'u ama full sürümünü bekliyorum. Acaba dedim cıktı mı.?Seni bir an kaliteli bir oyun oynuyor sanmış arkadaş minik bir karışıklık olmuş. Dostum Nebu maalesef D4 batağında @Borsalino Last Epoch da hala betaymış ama multi yeni eklenmiş oyuna anladığım kadarıyla. Gideri var gibi duruyor şu an.
Olması gereken bu işte. Mando zırhı haricinde buna dayanabilecek bir şey yok bildiğim kadarıyla o evrende. Değdiği an biçmesi lazım ki filmlerde de biçiyor zaten aksi bir örnek aklıma gelmedi şu an. Oyunlar çöpKeşke oyunlardaki lightsaberlar bu kadar guclu olsa,kesin oynarim.filmlerde bile bu kadar güçlü değiller.
Olması gereken bu işte. Mando zırhı haricinde buna dayanabilecek bir şey yok bildiğim kadarıyla o evrende. Değdiği an biçmesi lazım ki filmlerde de biçiyor zaten aksi bir örnek aklıma gelmedi şu an. Oyunlar çöp
Orada gözükmüşse canondur. EnteresanmışClon Wars serisinde ışın kılıcının çizik dâhi atamadığı bir yaratık vardı. Film serisi değil ama, örnek olarak yazayım.
Orada gözükmüşse canondur. Enteresanmış