Böyle bir evrene komedi mangası çıkarmak hakkında yorum yapmak istemiyorum, bir şeyler denenmiştir.Komedi mangasını çıkardılar da pek tutmamış gibi.
Son düzenleme:
Böyle bir evrene komedi mangası çıkarmak hakkında yorum yapmak istemiyorum, bir şeyler denenmiştir.Komedi mangasını çıkardılar da pek tutmamış gibi.
Anime mi yapılıyormuş Sekiro için, link var mı?Fromsoft, Sekiro'ya anime çekeceğine Elden Ring'e dizi çeksin. Miyazaki'nin bu kararını doğru bulmadım.
Anime mi yapılıyormuş Sekiro için, link var mı?
Ben onu okumayı unuttum ya. Sarmamış demek ki.Komedi mangasını çıkardılar da pek tutmamış gibi.
Eyv. Kaliteli ve uzun bir seri yaparlar umarım, Ufotable hallediversin...
Ben ucundan bakmıştım. Çizimleri güzeldi.Ben onu okumayı unuttum ya. Sarmamış demek ki.
Malenia ve Radahn'ın komedi muhabbeti yaptığını düşünemiyorum bir türlü :GBen ucundan bakmıştım. Çizimleri güzeldi.
Devamı dandik.Ben ucundan bakmıştım. Çizimleri güzeldi.
Bunun çizeri zaten hep komedi serisi yapıyormuş. Yani tabi komedi yapmakta iyidir ama harcıyor bence kendini.Malenia ve Radahn'ın komedi muhabbeti yaptığını düşünemiyorum bir türlü :G
Fromsoft'a da helal olsun, izin vermişler yapması için bir de. Ben olsam kapı dışarı ederdim bu teklifle gelen kişiyi asdalsjdasBunun çizeri zaten hep komedi serisi yapıyormuş. Yani tabi komedi yapmakta iyidir ama harcıyor bence kendini.