Aslında bu gösterim için bingo tarzı bir şey yapılabilir.Ve beklenen büyük an geldi. Bu konsol neslinin 2. yarısını tanıtılacağı Ps Showcase 24 Mayısta gösterilecek.
Sunum 1 saatten fazla sürecek Ps5/PsVR2 ve 3. Party oyunları içerecek. Ps stüdyoları tarafından geliştirilen yeni oyunları da içerecek.
İşaretlediğim önemli gerisi tırt.Aslında bu gösterim için bingo tarzı bir şey yapılabilir.
Spiderman 2
Wolverine
Final Fantasy 16
Final Fantasy 7 Rebirth
Bloodborne Remake + Pc sürümü
The last of us Factions 2
Pragmata
Metal Gear Solid Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Ghost of Tsushima 2
Death Stranding 2
Silent Hill 2 Remake
Stellar Blade
Castlevania
Peki Anadolu irfanı Kuzan gelip kesin böyle bir şey yazacak diye düşündüm desemİşaretlediğim önemli gerisi tırt.
Wolverine’in çıkmasına daha vardır ama bu nesilde çıkacağı için bir ihtimal gösterirler diyorum. Ps5 Pro için reklam yüzü olabilir belki.@Historia Wolverine için ihtimal vermiyorum ama Spidey 2 ve Ghost 2 görürüz umarım.
Bu arada Ghost of Tsushima kesin pc’ye çıkar. Geleceğine dair birkaç duyum aldım hatta çıkması uzun sürmez diye düşünüyorum.Ghost of Tsushima 2'nin yanında pc sürümü için de bir duyuru yapılır umarım, Sekiro sonrası ayakları yere basan samuray oyunlarına hasret kaldık.
Hayaller bfme3 gelen para kaygısıyla çıkan saçma sapan bir oyun. bir de diziden nemalanmaya çalışırlar, dizide karakter çıktıkça buna da eklerler falan. hatta fifanın sistemini de getirirler ne de olsa o da para getiriyor. Yeni oyun nesli çok kötü gidiyor malesef
Yeni MMO geliyormuş Orta Dünya'yla alakalı. Ben orada güçlü karakter Galadriel görmezsem oynamam