Ben de dayanamayıp aldım ya, inmesini bekliyorum büyük bir heyecanla.Otogarda otobüs beklerken dayanamadım Zelda’yı açtım. Canı ve staminayı fulleyip beni mağaraya yollamışlar. İnsan bi Champ’lerin gücünü verir
Ben de dayanamayıp aldım ya, inmesini bekliyorum büyük bir heyecanla.Otogarda otobüs beklerken dayanamadım Zelda’yı açtım. Canı ve staminayı fulleyip beni mağaraya yollamışlar. İnsan bi Champ’lerin gücünü verir
Hayırlı olsun iyi oyunlar şimdiden aslında bende sana yazıcaktım. Benimkisi 2. Nesil konsol ve arada takılıyor gibi geliyor umarım güncelleme ile bunu düzeltirler.Ben de dayanamayıp aldım ya, inmesini bekliyorum büyük bir heyecanla.
Teşekkür ederim. Bence bahsettiğin sorun geneldir. Switch epey eskidi malum ve bu oyun da konsolun donanımının sınırlarını epey zorluyor. İlk shrineı bitirdiğimde deneyip söylerim sana.Hayırlı olsun iyi oyunlar şimdiden aslında bende sana yazıcaktım. Benimkisi 2. Nesil konsol ve arada takılıyor gibi geliyor umarım güncelleme ile bunu düzeltirler.
Sanada takılırsa söyler misin? Özellikle ilk shrine ile aldığımız gücü açık havada kullanırken arada takılıyor gibi geliyor
Tamamdır teşekkürler şimdiden. Oyun güzel, sarıyor. İyi oyunlarTeşekkür ederim. Bence bahsettiğin sorun geneldir. Switch epey eskidi malum ve bu oyun da konsolun donanımının sınırlarını epey zorluyor. İlk shrineı bitirdiğimde deneyip söylerim sana.
Aynen sitenin discordunda yokum. Hesabımı attım özelden, merak ettim füzyonu.@Sephiroth Dc’de yoksun sanırım değil mi? Yaptığım harika füzyonu göstermek istiyordum.
Benim klasik souls stilimdir. Sekiro hariç hepsinde o şekilde oynadım. Bunda bir değişiklik yapayım dedim ama pişman olmadığım gibi değil.Nerf atmışlardır onlara, Gutts stili en iyisi dediğin gibi.
Bleed build git dostum. Katana'yı da bırak al iki tane dagger (reduvia) ya da curved sword (scavenger) hayırlı işler. Katana'yla da köpek gibi vurursun da daha iyisi varken değmez. Ayrıca Dex/Faith giderek oyunu hem çok kolay hem de daha zevkli bir hale dönüştürebilirsin. Guts stili takılmanın pek bir esprisi yok.Benim klasik souls stilimdir. Sekiro hariç hepsinde o şekilde oynadım. Bunda bir değişiklik yapayım dedim ama pişman olmadığım gibi değil.
Sonic oyunlarının müzikleri hep iyi oluyor zaten. Bu oyunda da sağlam iş çıkarmışlar.Müziklerinden o kadar satmıştır.
Açık dünya tarzında bir oyun yapmaları ilginç olmuş. İçini iyi dolduramadılarsa pek anlamı yok büyük haritanın.Biraz izledim de çevre, grafik vs olarak bayağı iyi ama çok boş duruyor.