Mükemmel haber.Geliyor gönlümün efendisi
Mükemmel haber.Geliyor gönlümün efendisi
Yuzu'ya gelmedi mi emulatorle oynanırMaalesef:/
Bu oyunlar sadece oynanış çeşitliliğinden mi bu kadar yüksek puanlar alıyor yoksa hikayeleri de güzel oluyor mu?The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom inceleme puanları paylaşılmaya başlandı.
Zelda yine Zeldalığını yaptı.
10 - IGN
10 - Inverse
10 - RPG Site
10 - Gamespot
10 - Destructoid
10 - Nintendo Life
10 - CG Magazine
9.8 - Game Informer
5/5 - VGC
5/5 - VG247
5/5 - GamesHub
5/5 - ComicBook
4/5 - Eurogamer
Metacritic: 97
Opencritic: 98
Zelda oyunları genel olarak her şeyiyle kaliteli oluyor. Neye göre değerlendiriyolar bilmiyorum ama Zelda serisi özellikle beklenen bu oyunu hak etmiştir diye düşünüyorum.Bu oyunlar sadece oynanış çeşitliliğinden mi bu kadar yüksek puanlar alıyor yoksa hikayeleri de güzel oluyor mu?
Bir bütün olarak oyuncuya her şeyi en iyi şekilde sunan bir oyun gibi düşünebilirsin. Zaten Elden Ring falan oynarken buram buram Zelda kokusu alıyorsun.Bu oyunlar sadece oynanış çeşitliliğinden mi bu kadar yüksek puanlar alıyor yoksa hikayeleri de güzel oluyor mu?
Bebişim kendini göstermiş yine.The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom inceleme puanları paylaşılmaya başlandı.
Zelda yine Zeldalığını yaptı.
10 - IGN
10 - Inverse
10 - RPG Site
10 - Gamespot
10 - Destructoid
10 - Nintendo Life
10 - CG Magazine
9.8 - Game Informer
5/5 - VGC
5/5 - VG247
5/5 - GamesHub
5/5 - ComicBook
4/5 - Eurogamer
Metacritic: 97
Opencritic: 98
Bu post için @Dattebayo..! ilk defa beğeni haricinde bir emoji (kalp) atacak diye heyecanlanmıştım.Geliyor gönlümün efendisi
Adam hem beğendi hem alıntıladı daha ne yapsın :d
Galp atmadı galpAdam hem beğendi hem alıntıladı daha ne yapsın :d
Bi kere daha oynarım çıktığında. 60 fps’de oynamak istiyordum bunu.Geliyor gönlümün efendisi