Yazdıpım üzere bir işe yaramıyor. Benim atak 10 iken de 20 vuruyordum atak 500 oldu hala 20 vuruyorum.Yanlış hatırlamıyorsam asâlar gelişim sağlamıyor, ama equipmentları taşlarla geliştirdiğin zaman offenselarını arttırabiliyorsun.
Yazdıpım üzere bir işe yaramıyor. Benim atak 10 iken de 20 vuruyordum atak 500 oldu hala 20 vuruyorum.Yanlış hatırlamıyorsam asâlar gelişim sağlamıyor, ama equipmentları taşlarla geliştirdiğin zaman offenselarını arttırabiliyorsun.
Zorluk değiştirirsen o senin verdiğin hasarı değiştirir. Hard yarıya düşürüyordu sanırım. Troller yarım hasar yiyor ayaktayken. Küçük düşmanlar da havaya kaldırırsan sıradan vuruşun 2 katı oluyor.Hogwarts oynayanlara bir şey sormak istiyorum. Bu itemler bir işe yarıyor mu? Level 3 olduğum zaman da düz 20 vuruyordum item mitem çektim bir sürü atak geldi hala 20 vuruyorum. Ben bu olayı çözemedim.
Git gud, yok öyle farmlayıp bossların tepesine binmek.Ds3 bossları zor değilmiş.. Ulan Genichiro.. Sol elimdeki parmaklarım çürüdü bu vatan haini, alçak yüzünden..
Bu arada farmladım, öyle girdim.. Yine baya tokatladı..Git gud, yok öyle farmlayıp bossların tepesine binmek.
Elin alıştığı an öldüğün anlara söveceksin keko. O eşiği ne zaman geçersin bilmem ama rahat ol herkes bu yollardan geçti.Bu arada farmladım, öyle girdim.. Yine baya tokatladı..
Geniçiro kardeşimi kestim de yordu ya. Refleksler ölüyor olm yaşlanıyoruz.Elin alıştığı an öldüğün anlara söveceksin keko. O eşiği ne zaman geçersin bilmem ama rahat ol herkes bu yollardan geçti.
Oyundaki ilk zorluk eşiği bu eleman o yüzden o kadar yormuştur o ana kadar refleksleri yoracak bir şey yok. Kıvama geldin kaslar açıldı gerisi gelir şimdi.Geniçiro kardeşimi kestim de yordu ya. Refleksler ölüyor olm yaşlanıyoruz.
Stamina>>>>>>>>>> d*flect kesinlikle. Çın çın çın bilinç altımı mahvedecek..Oyundaki ilk zorluk eşiği bu eleman o yüzden o kadar yormuştur o ana kadar refleksleri yoracak bir şey yok. Kıvama geldin kaslar açıldı gerisi gelir şimdi.