@kekomancer ds3 mü bb mi kekem
Sorun düzelmiş olmalı.Hogwarts Legacy’yi şu anki haliyle %100 yapıp platinlemek imkansız. Collectors Edition başarımı bugda kaldı.
Dünyasında bulunan 603 toplanabilir eşyayı toplayınca açılıyor ama her şeyi toplamış olmama rağmen başarım düşmedi.
Koleksiyonda her şeyi toplamışım olarak gösteriyor ama haritaya bakınca orada 1 eşya eksik gösteriyor.
Sonra araştırdım bir sürü kişi bu sorundan muzdaripmiş. Kelebek görevi buglıymış ve oradaki toplanılan 1 eşyayı oyun yok sayıyormuş.
Neyse oyunu bir kenara koyup mecbur güncelleme bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Fixed opening butterfly chests other than the intended ones for a quest doesn't count toward mission progression.
Eve varıp denedim şimdi nihayet verdi kupayıSorun düzelmiş olmalı.
O zaman oyun incelemen hayırlı olsun ?Eve varıp denedim şimdi nihayet verdi kupayı
Bakalım hafta sonu boş olursam yazmaya çalışırım.O zaman oyun incelemen hayırlı olsun ?
Kekom ds3'ü diğer hiçbir oyuna değiştirmez artık.@kekomancer ds3 mü bb mi kekem
Son xbox sunumundaki video da kötü duruyordu.Umarım iyi bir noktaya getirmişlerdir.Gamepass sağolsun zaten bedavaya bunuda oynayacağız.Starfield'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun 6 Eylül'de çıkacak.
15 Haziran'da ise Starfield'e özel bir gösterim olacak.
Starfield’i değil de onun sonrasında çıkacak Elder Scrolls 6 ve Fallout 5’i bekliyorum. Artık 10 yıl beklerimStarfield'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun 6 Eylül'de çıkacak.
15 Haziran'da ise Starfield'e özel bir gösterim olacak.