Senin gibi tatlı adamdan slytherin nasıl oldu len? Hufflepuffsın sen kendine gel
Senin gibi tatlı adamdan slytherin nasıl oldu len? Hufflepuffsın sen kendine gel
Oyundaki en psikopat arkadaşımız hufflepuff.Senin gibi tatlı adamdan slytherin nasıl oldu len? Hufflepuffsın sen kendine gel
Daha kaç kere bitircen be adam. Souls oyunlarına giydiriyordun şimdi kölesi olmuşsunBir sonraki runda yaparım bu dediğini, eyw^^
Kılıçlı ejderhalı oyunlara sövüyordun şimdi kılıçlı ejderhalı oyun oynuyorsun demek gibi olmuş.. Genellemeye bak hele.Daha kaç kere bitircen be adam. Souls oyunlarına giydiriyordun şimdi kölesi olmuşsun
Ya bırak fromsoftware adamı böyle bozar işte. Bb falanda oynarsın kesmez artık seni sadece eldenKılıçlı ejderhalı oyunlara sövüyordun şimdi kılıçlı ejderhalı oyun oynuyorsun demek gibi olmuş.. Genellemeye bak hele.
Kötü kötü konuşturacaksın beni..Ya bırak fromsoftware adamı böyle bozar işte. Bb falanda oynarsın kesmez artık seni sadece elden
Genellemeden çok özele yaklaşmış gibisin ama henüz değil.Kılıçlı ejderhalı oyunlara sövüyordun şimdi kılıçlı ejderhalı oyun oynuyorsun demek gibi olmuş.. Genellemeye bak hele.
Param olsa ben de çeker oynarım elden'i.. O oyun türüne bir türlü ısınamadım. Pazarı işgal etmesine ise ayrı tetikleniyorum.
Herhangi bir souls oyunu bitirdikten sonra kullanıcı:d
"KaRdEşİm şİmDi hİçBiR 0yUn kEyiF vErMiCeK"
Kelli felli kaslı adam ve oğlunun maceraları, Malumlike ve eheh görsel efekt bastık ehehe arasından en seçilebilir oyun o'ydu olm