İnanılmaz zaman istiyor o oyun para yatırmadığında. Yatırsan bile durum fena gerçi. Ömründen bu kadar saati ayırmaya değecek bir oyun değil ya. Kombatı vuruş hissi multi içeriği daha yoğun olsa neyse hadi de bu haliyle arada bir gir piçuv piçuv sık ve çık oyunu.Bu oyun fiyatları benim için lüks oldu. Aldığım maaşı oyunlara yatırmak daha da lüks oldu. Ben en iyisi warframe'ye geri döneyim, mis gibi ücretsiz içerik.
Malum ortamlara geri dönüş vakti geliyor yavaştan.
Bizim ülke insanlarının oyun oynamaya ihtiyacı var diye anlatmaya çalışırken öyle bir noktaya geldik ki artık oyunlar bizim insanlardan kaçıyor.Bu fiyatlara karşı ''has'' ile başlayan bir şey demek istiyorum ama forumda yasak, inanılmaz fiyatlar cidden.
İş yerinden arkadaşlarım oynuyor, bi tanesinin 1300 saat oynama süresi var. İtem vs derdim olmuyor o yüzden. İşten gelip arkadaşlarla 2-3 el görev yapmak yetiyor bana stresimi atıyorum.İnanılmaz zaman istiyor o oyun para yatırmadığında. Yatırsan bile durum fena gerçi. Ömründen bu kadar saati ayırmaya değecek bir oyun değil ya. Kombatı vuruş hissi multi içeriği daha yoğun olsa neyse hadi de bu haliyle arada bir gir piçuv piçuv sık ve çık oyunu.
Zam üstüne zam gelir artık. Toriko'daki Büyük Gurme Çağı'nın çöküşü gibi Türkiye'deki Dijital Oyun Çağı da sona erdi.
Anladım dostum, aman diyim çok sarma bir o kadar da senin gider. Dönüp bakarsın ee şimdi ne oldu diye o an canın sıkılır giden vakte.İş yerinden arkadaşlarım oynuyor, bi tanesinin 1300 saat oynama süresi var. İtem vs derdim olmuyor o yüzden. İşten gelip arkadaşlarla 2-3 el görev yapmak yetiyor bana stresimi atıyorum.
45 liraya oynadım o oyunu şaka gibi. Elden Ring'e para vermiyordum hediye gelmeseydi, şimdi en ucuzu olmuş. Nerelere düştük gerisini yazmıyorum.1275 lira fiyat çektikleri oyunu 4 sene önce 90 liraya almıştım. Daha ucuz bile olabilir. Olum şaka mı bu? 7 yıllık oyun kur nasıl bir seviyede olursa olsun bu paraları etmemeli lan. Yeni oyunlar da etmemeli acil özel fiyatlandırma şart bu topraklara
Bunu belki de hep diyoruz ama bu sefer cidden oyun alma devri bitmiştir diyebiliriz. Yılda bir tane o da yarı yarıya indirime girdiğinde seni çok uzun süre götürecek içeriği bol bir oyuna belki para verirsin artık. Kalanı abonelik sisteminden devam. Pcsi ve Xbox'ı olanlar daha şanslı. PS'in deluxe servisi o seviyelerde değil.45 liraya oynadım o oyunu şaka gibi. Elden Ring'e para vermiyordum hediye gelmeseydi, şimdi en ucuzu olmuş. Nerelere düştük gerisini yazmıyorum.