Ben yazdım çift hançer bleed build çok çılgın olur deneme planım var diyeElden ring'de çift hançer oyun zevkimi ikiye katladı vallahi. Oynanış çok zevkli. Bu çift hançer oynamayı konuda biri yazmıştı, oradan aklımda kalmıştı. Kim olduğunu unuttum, kendisine teşekkür ederim.
Sağol hocam iyiki yazmışsın fikrini. Bu sayede oyuna yeniden başladım.Ben yazdım çift hançer bleed build çok çılgın olur deneme planım var diye
Gerçi şu an fth str dex 60 60 60 gittiğim bir buildim var. Köpek gibi kastım her şeyden olsun larvar tear aramakla uğraşmayayım diye. Blasphemus blade + sacred blade ile alemlere akıyorum
Oyunun başında mısın? Eğer reduvia’yı henüz +2 yapmadıysan bulabileceğin ilk +2 somber stone’u sana blaidd veriyor. Yan görevine youtube’dan bakabilirsin.Elden ring'de çift hançer oyun zevkimi ikiye katladı vallahi. Oynanış çok zevkli. Bu çift hançer oynamayı konuda biri yazmıştı, oradan aklımda kalmıştı. Kim olduğunu unuttum, kendisine teşekkür ederim.
Hocam 30. küsür saatlere geldim. Peki bi elime reduvia diğer elime scorpion stinger alsam, yayla uğraşmama gerek kalır mı? Reduvia ile kanatsam, scorpion ile rotlasam? Ya ben menzilli silah, büyü falan gibi şeylerden nefret ediyorum.Oyunun başında mısın? Eğer reduvia’yı henüz +2 yapmadıysan bulabileceğin ilk +2 somber stone’u sana blaidd veriyor. Yan görevine youtube’dan bakabilirsin.
Eğer tam bi şerefsiz karakter yapmak istersen bandit’teki gibi shortbow kullanmanı öneririm. İlerde “black bow” adında bi longbow da alabilirsin. Hasarı longbow gibi ama hareketleri shortbow tarzında.
shortbow’larda zıplayıp havada ok atarsan bi de yere indiğin an atabiliyorsun. Peş peşe 2 ok atmış oluyorsun. Böylece geriye zıplayıp kaçarken bi yandan adamı dövebilirsin.
Rakibe zehir bulaştırırsan hem okun bu özelliğiyle hem de bıçağındaki quickstep’le dövüşü uzatıp zehirle kazanabilirsin.
Rakibi kanattıkça kanamaya daha dayanıklı oluyorlar. Bi bossu bıçakla 2 kere kanatırsan kalan canı zehirle tamamlayabilirsin öyle.
İstemiyorsan yapma canım mecbur değilsin. Fiziksel hasarını daha iyi tutman gerekecek sadece. Bıçaklarını mümkün olduğu kadar yükselt.Hocam 30. küsür saatlere geldim. Peki bi elime reduvia diğer elime scorpion stinger alsam, yayla uğraşmama gerek kalır mı? Reduvia ile kanatsam, scorpion ile rotlasam? Ya ben menzilli silah, büyü falan gibi şeylerden nefret ediyorum.
Kullandığın bıçağın scaling statı önemli. Str’yle hasar arttıran bıçak vardır. Ama genellikle gerek olmaz.