Genichiro hamam böceği gibi zaten. Ölmedi gitti lavuk. Isshin'e bakalım nasıl bir yöntem bulacağız.Isshinden önceki genichiro çöp, rahat alırsın onu, ishin ise ayrı seviye :d beni hayvan gibi uğraştırmıştı
Klavyeyle oynayan 3 kişi var toplasan. Koldur o.Isshin'de zorlananlar, Inner Isshin'de klavye kırar herhâlde.
Sekiro'yu kol ile oynayasak, biz kol/klavye kırmayı bırak Ashina'yı bile yakarız.Klavyeyle oynayan 3 kişi var toplasan. Koldur o.
Demon of Hatred modu varsa olalım da ortalığı yakalım.Sekiro'yu kol ile oynayasak, biz kol/klavye kırmayı bırak Ashina'yı bile yakarız.
Kodu kırmasaydın demon of hatred moduna geçiyordun, geçti o iş.Demon of Hatred modu varsa olalım da ortalığı yakalım.
Benden daha rahat geçiyorsun bossları reis amaneden farkımı yoksa benim genciroyu kesmem bir hafta sürmüştü nerdeyse her girdiğimde 1-2 saat kapışıp bırakıyordum. İşin garip yanı beni en çok zorlayan genciro ve ovl son boss ishinde fazla zorlanmadım.Demon of Hatred modu varsa olalım da ortalığı yakalım.
Şu ana kadar bir Owl (father) zorladı beni. Bir iki saat önce de lime lime ettim Monk'u. Durmak yok yola devam. Sabretme farkıdır belki bilmiyorum. Umarım ben de ısshin'de zorlanmam.Benden daha rahat geçiyorsun bossları reis amaneden farkımı yoksa benim genciroyu kesmem bir hafta sürmüştü nerdeyse her girdiğimde 1-2 saat kapışıp bırakıyordum. İşin garip yanı beni en çok zorlayan genciro ve ovl son boss ishinde fazla zorlanmadım.