Tayfam bana ateşli top atıyor tabi ki suya atlıcam...Ben yakmazsam çello yakıyor, en azından kendim veda etmek istiyorum gemime bunu bile anlamıyorsun.
Sen hiç konuşma zaten, kaptanı oldugun gemiyi ilk terkeden sensin.
Tayfam bana ateşli top atıyor tabi ki suya atlıcam...Ben yakmazsam çello yakıyor, en azından kendim veda etmek istiyorum gemime bunu bile anlamıyorsun.
Sen hiç konuşma zaten, kaptanı oldugun gemiyi ilk terkeden sensin.
Keşke suya atlasan alt f4 atıyon. Gemini bi vedayı bile çok görüyon. @ch3rlo ile biz going merry'e veda eder gibi veda ediyoz sen orda oyundan çıkıp kazandığın altınları sayıyorsun.Tayfam bana ateşli top atıyor tabi ki suya atlıcam...
Duygusal gibi satıyor bide. Baya yandığını görmek içim yakıyorsunuz lan lkshdflkshdfKeşke suya atlasan alt f4 atıyon. Gemini bi vedayı bile çok görüyon. @ch3rlo ile biz going merry'e veda eder gibi veda ediyoz sen orda oyundan çıkıp kazandığın altınları sayıyorsun.
Öyle yapsak gemiyle beraber ölmez uzaktan ananas yerken izleriz. Aynı Merry gibi tonla yarası oluyor geminin, mecbur veda etmek durumunda kalıyoruz. Gemiyle beraber yanıyoruz daha ne istiyon insafsız adam.Duygusal gibi satıyor bide. Baya yandığını görmek içim yakıyorsunuz lan lkshdflkshdf
Uzaktan izliyonuz lan zaten sldkfhlskhdfÖyle yapsak gemiyle beraber ölmez uzaktan ananas yerken izleriz. Aynı Merry gibi tonla yarası oluyor geminin, mecbur veda etmek durumunda kalıyoruz. Gemiyle beraber yanıyoruz daha ne istiyon insafsız adam.
Yok lan ben hep ölüyom sonda, cerlo arada topla kendini atıp izliyor olabilir de olur o kadar da jfjsbsgdgwv. Zaten sonda kafasına bomba atıp öldürüyom onu da ben jfjdbdbwgUzaktan izliyonuz lan zaten sldkfhlskhdf
Evcil hayvan besliyorsun.
Keşke suya atlasan alt f4 atıyon. Gemini bi vedayı bile çok görüyon. @ch3rlo ile biz going merry'e veda eder gibi veda ediyoz sen orda oyundan çıkıp kazandığın altınları sayıyorsun.
Nasıl da beni tarafına çekmeye çalışıyor görüyor musun ashfjslgksdfggDuygusal gibi satıyor bide. Baya yandığını görmek içim yakıyorsunuz lan lkshdflkshdf
Ben hatta kendimi topla fırlatıp yukarıdan izliyorum bir de ajsfsdlgkdflgUzaktan izliyonuz lan zaten sldkfhlskhdf
Olum siz ne kötü insanlarsınız ya bu oyunda arkadaşlarına ve gemisine bağlanan tek kişi benmişim bunu anladım. Gerçi friendly dediğimiz insanlara ateş etmenizde belliydi ama anlayamamışım.Nasıl da beni tarafına çekmeye çalışıyor görüyor musun ashfjslgksdfgg
Ben baya zaten işimizin kalmadığı gemi yansın da az ısınalım, manzara görelim diye yakıyorum ajsfkdsfglfg
Evet skldfhklsdhfklsdhf hakan da yapıyor arada onu lskdhfklsdhfBen hatta kendimi topla fırlatıp yukarıdan izliyorum bir de ajsfsdlgkdflg