Yaşadığım yerde senin aldığın arabanın 2015-2019 modelleri yaklaşık 7-8 bin avro arası. Azıcık kendini sıksan 3-4 ayda borca bile girmeden alırsın. Yazık cidden.Araçların marka modelleri hakkında çok bilgim yok ancak kredi ile araç almayı düşünen varsa yeni aldığım için paylaşayım.
2 ay önce 2015 model Dacia sandero aldım 135bin km de 415 bin tl ye. Bankalar en son 8 yaşında otomobillere kredi çıkartıyorlar. Kredi de aracın kasko değerinin belli bir miktarına kadar çıkıyor.
3 yıl ipotek ederek araç kredisi çektim. Eğer parayı denkleştiremeyen varsa araç için 8 yaşındaki araçlara kadar bu işlemi yapabilir.
Şuanki fiyatı 600 bin TLYaşadığım yerde senin aldığın arabanın 2015-2019 modelleri yaklaşık 7-8 bin avro arası. Azıcık kendini sıksan 3-4 ayda borca bile girmeden alırsın. Yazık cidden.
600 bin TL 20.000 avro civarı yapıyor. O paraya burada 2018 Tiguan satıyorlar. Devlet halkın arabası olmasın istiyor, bunun başka açıklaması yok.Şuanki fiyatı 600 bin TL
2 ayda 200 bin TL ye yakın artış oldu.
O kadar saçma bir şekilde fiyat arttırıyolar ki şaşırıyorum.
Avrupa'da öğrencinin bindiği araba için 2 sene hayal kurdum resmen.
Usta sen araba aldın mı ?Yaşadığım yerde senin aldığın arabanın 2015-2019 modelleri yaklaşık 7-8 bin avro arası. Azıcık kendini sıksan 3-4 ayda borca bile girmeden alırsın. Yazık cidden.