Nope. Senin kadro 2 tık önde. Hem satılacak oyuncun var, bende bir tane var.@Roo senin kadron benimkinden daha iyi dikkatli bakıyor musun sen bende bir Higuain var o da yaşlı
Nope. Senin kadro 2 tık önde. Hem satılacak oyuncun var, bende bir tane var.@Roo senin kadron benimkinden daha iyi dikkatli bakıyor musun sen bende bir Higuain var o da yaşlı
Futbolcu satılmıyor ki neyini satayım dünden bu yana 1 tane futbolcu sattım o da adı var diye gitti.Nope. Senin kadro 2 tık önde. Hem satılacak oyuncun var, bende bir tane var.
ŞineeeeeeeBiz ne yapalım, ölelim mi?
Kura işini anlat sen bize asıl, kim nerede, nasıl, ne zaman, kaç şahit eşliğinde çekti?Şineeeeeee
Gençler yetenekli hemde. O konuda bir şey diyemem.Futbolcu satılmıyor ki neyini satayım dünden bu yana 1 tane futbolcu sattım o da adı var diye gitti.
Senin kadron daha kaliteli ama kadron gelişmeye açık genç benim kadro orta ve yaşlı bakacam ne olacak başlayalım da bir benim Fikstür de sıkıntı ilk maç Juve ile
Ben getiriyorum deyince kimse dokunmuyor muydu neydi kuralınız?Rico'yu getirdim bulamamış avcı şimdi Leno için gönderiyorum arkadaşlar bilginize.
Tamam tamam gönderRico'yu getirdim bulamamış avcı şimdi Leno için gönderiyorum arkadaşlar bilginize.
Kura fotosunu attım görmüşsündür eklerim birazdan yineKura işini anlat sen bize asıl, kim nerede, nasıl, ne zaman, kaç şahit eşliğinde çekti?
Foto ne? Canlı yayın isterim ben. Neden sana inanalım?Kura fotosunu attım görmüşsündür eklerim birazdan yine
Kural değilde daha çok herkes forumdan olduğu için avcı ile getirdiğimiz elamanları burada birisi alsa bile durumu izah edip oyuncuyu geri talep edebiliyoruz ya da buraya yazıp bir nevi yanlışlıkla almalarına engel olmuş oluyoruz.Gençler yetenekli hemde. O konuda bir şey diyemem.
Ben getiriyorum deyince kimse dokunmuyor muydu neydi kuralınız?
Bir kaç kişi aynı oyuncuyu istiyorsa?Kural değilde daha çok herkes forumdan olduğu için avcı ile getirdiğimiz elamanları burada birisi alsa bile durumu izah edip oyuncuyu geri talep edebiliyoruz ya da buraya yazıp bir nevi yanlışlıkla almalarına engel olmuş oluyoruz.