Gelmemeni tavsiye ederim. Bu sezon çok dandirik. Avrupa Ulusal kupasını kim yazdıysa iyi halt yemiş gram zevk alamadım bu sezondan. Gelecek sezon Premier lig oynayalım gerisi sarmaz.Troysi, bana boş yer var mı?
Parantez içi değişmiş.
Gelmemeni tavsiye ederim. Bu sezon çok dandirik. Avrupa Ulusal kupasını kim yazdıysa iyi halt yemiş gram zevk alamadım bu sezondan. Gelecek sezon Premier lig oynayalım gerisi sarmaz.Troysi, bana boş yer var mı?
Parantez içi değişmiş.
Herkese yer var ama bu ligin bitmesini beklemen lazim takimlarin hepsi dolu gelecek sezon oynarsan yazayim seni.Troysi, bana boş yer var mı?
Parantez içi değişmiş.
Olur da, şimdi boştaydım. Yeni lige başlarsam bayağı sürer, ne kadar kaldı bitmesine?Herkese yer var ama bu ligin bitmesini beklemen lazim takimlarin hepsi dolu gelecek sezon oynarsan yazayim seni.
13 Hafta kaldı.Olur da, şimdi boştaydım. Yeni lige başlarsam bayağı sürer, ne kadar kaldı bitmesine?
1 hesapla 4 takim yonetebiliyorsun hepsi dolu mu 10 gun felan var bitmesine heralde.Olur da, şimdi boştaydım. Yeni lige başlarsam bayağı sürer, ne kadar kaldı bitmesine?
Tek hesapta 4 takım için premium gerekli değil mi? Maalesef yok bende o. 13 hafta uzunmuş.1 hesapla 4 takim yonetebiliyorsun hepsi dolu mu 10 gun felan var bitmesine heralde.
Edit: 13 gun kalmis.
Eskiden oyle idi suan ki guncellemeden sonra herkes 4 takim yonetebilir duruma geldi. Yani 4 takim yonetebilirsin suan.Tek hesapta 4 takım için premium gerekli değil mi? Maalesef yok bende o. 13 hafta uzunmuş.
Vay be. Sen nereden oynuyorsun? İki farklı sunucu gibi bir şey var.Eskiden oyle idi suan ki guncellemeden sonra herkes 4 takim yonetebilir duruma geldi. Yani 4 takim yonetebilirsin suan.
2 farkli sunucu derken?Vay be. Sen nereden oynuyorsun? İki farklı sunucu gibi bir şey var.
Ben de yarın daha detaylı ifade ederim olayı. Sağ ol.2 farkli sunucu derken?
Ayni hepsi önceden dedigin gibiydi guncellemeden sonra degisti.
Oyuna girince alt hesaplar gorunmuyor mu takimi secerken?
Profiline giripte aktifleştirme vardi sanirim. Suan mobilim tam olarak gozumun onun gelmedi aktiflestirme yeri yarin bilgisayara geceyim daha iyi yardimci olurum.