Büyük takımların belası olmaya devam ediyorum da beraberlik almaktan yıldım. 6 haftada 3 beraberlik nedir lan?
Coc. sana hep diyorum bal gaynıyo sende.Gene paçayı kurtarmışsın bari.Yedek kadro ile bile kazanmışım amansız yükselişim durdurulamıyor
O bal değil şike kaynıyor.:S yine şaibe yine troyysi.:/Coc. sana hep diyorum bal gaynıyo sende.Gene paçayı kurtarmışsın bari.
ama balın tükenınce toslayacaksın.Kaybol ensemden Ve selam dur.
Yendiğim rakibe selam durmak.Coc. sana hep diyorum bal gaynıyo sende.Gene paçayı kurtarmışsın bari.
ama balın tükenınce toslayacaksın.Kaybol ensemden Ve selam dur.
Antrenmanlıyken nasıl yenemedin la beni :/O bal değil şike kaynıyor.:S yine şaibe yine troyysi.:/
Çünkü oyuna giremedim 4 as Ada'mı kadrodan çıkarmıştım, oyuna en son dün girdim.:/ Kaybetmenin bahanesi olmaz ama işte... Belki de kaybetmek istedim.Antrenmanlıyken nasıl yenemedin la beni :/
Lan get hele get balına yeniyorun sonra da havandan geçilmiyor.Ben kaç defa yedeklerle çıkıp kazanıyoum.Fazla abartıyon la=/Yendiğim rakibe selam durmak.
Asıl nasıl gerilerden geldiğimi göremeyecek kadar körsün. Yedeklerle çıktığım maçı bile kazanmışım.
Frenleri parçaladım.Artık kimse geri dönemez
Sana kendi sözümle cevap vereyimLan get hele get balına yeniyorun sonra da havandan geçilmiyor.Ben kaç defa yedeklerle çıkıp kazanıyoum.Fazla abartıyon la=/
Bence rehavete girdin toslaman yakın zatenn frenlerin olmadığından artık toslaman kaçınılmaz
@gyjbsch Nasıl yapıyorsa hakem bile satın alıyor la.
Bende cevap verme gereği duydun. Hatırlatırım adam şuan o takımla 1.Sana kendi sözümle cevap vereyim
"Sir Crocodile'a yenilip de gözyaşlarını yutmak zorunda kalanları bir düşünün! OSM'de onlardan binlercesini bulacaksınız!"