Ligi kurarken aşağıda yazı yazar herkes katılabilsin veya kendim belirlemek istiyorum gibi oradan yapacaksın.Gizli veya şifreleme kısmı nerede?
Ligi kurarken aşağıda yazı yazar herkes katılabilsin veya kendim belirlemek istiyorum gibi oradan yapacaksın.Gizli veya şifreleme kısmı nerede?
Yok.Ligi kurarken aşağıda yazı yazar herkes katılabilsin veya kendim belirlemek istiyorum gibi oradan yapacaksın.
O zaman ligi düz kur moderatör seçimi var oradan hemen ayarla lige kimse gelmeden.
Veya hesabını versene özelden hemen halledeyim.
Avrupa Ulusal Kupası olmasın? Senin dediğin lig çıkmadı.Avrupa Uluslar Kupası olarak arayın Roo'nun hesabından kurdum.
Herkes kurada ki takımını seçsin hata yapmayın sakın bütün ligi berbat edersiniz.
Herkes kendi takımı seçsin.
İstek göndersin.
Arama yerine Roo Naldo Nazaria De Lima yaz nicki geliyor tıkla kurduğu lig yukarıda görünüyor tıklayıp kurada çıkan takımı seçip istek gönder.Avrupa Ulusal Kupası olmasın? Senin dediğin lig çıkmadı.
kuzeymak94 istek gönderdimArama yerine Roo Naldo Nazaria De Lima yaz nicki geliyor tıkla kurduğu lig yukarıda görünüyor tıklayıp kurada çıkan takımı seçip istek gönder.
Başvurdum.Arama yerine Roo Naldo Nazaria De Lima yaz nicki geliyor tıkla kurduğu lig yukarıda görünüyor tıklayıp kurada çıkan takımı seçip istek gönder.