İkimizde fazladan 17m daha olması lazım işteDoğru minimum farkı kalıyor.
Oarayı nasıl çözecez peki?
Üff ammada karışık![]()

İkimizde fazladan 17m daha olması lazım işteDoğru minimum farkı kalıyor.
Oarayı nasıl çözecez peki?
Üff ammada karışık![]()
Benim forvet hattına baksana bi senİyi bari kimse iyi oyuncuyu alamayacak. Yihahahahah.
Sus lan..Yetişecem size bekle.İyi bari kimse iyi oyuncuyu alamayacak. Yihahahahah.
Amaaan çok karışık böyledeİkimizde fazladan 17m daha olması lazım işteO da şuan yok 1-2 tura anca olur. Diyorsanki ben beklerim eyw. Zaten kupa maçı arası olcak. Yok ben bekleyemem diyorsan o da sana kalmış hacı sana bırakıyorum
![]()
Tamam zaten baya karışık ve uzun olcaktı sırf senin gönlün olsun diye uğraşçaktım laSus lan..Yetişecem size bekle.
Amaaan çok karışık böyledeYarın Roma maçı var bro be yetişeceğini sanmam
Zaten bende kaşifi yollaamıştım öğlen belki çıkar bizede Kane
58m olsaydı daha kolay olurdu.
Benim takım kendiliğinden iyi o yüzden bir şey diyemiyorum ama Neymar'ı katmak çok iyi bir şey o ayrı.Benim forvet hattına baksana bi senGenoayım.
Bekliyoruz.Sus lan..Yetişecem size bekle.
Amaaan çok karışık böyledeYarın Roma maçı var bro be yetişeceğini sanmam
Zaten bende kaşifi yollaamıştım öğlen belki çıkar bizede Kane
58m olsaydı daha kolay olurdu.
Biliyorum çok sağol eksik olma ama karışık ve uzunn sürecekti.İstemediğimden de ğil zahmetli.Tamam zaten baya karışık ve uzun olcaktı sırf senin gönlün olsun diye uğraşçaktım laİstemiyorsan tamam, hadi başarılar hacı
![]()
Para transferi olsa daha kötü olabilirdi :/Biliyorum çok sağol eksik olma ama karışık ve uzunn sürecekti.İstemediğimden de ğil zahmetli.
Osm de bir para transferi şeysi düşünemiyor.
Sanada başarılar kazanmaya başlada zirveye yetişek.![]()