Adamın jetonu yok oğlumLa saf mısın 50 m e iki tane oyuncu alırsın. 90 lık olur 2 tane olur.

Adamın jetonu yok oğlumLa saf mısın 50 m e iki tane oyuncu alırsın. 90 lık olur 2 tane olur.
Tamam satarsam olurOlm alıcak param yok 27m e nasıl alcam. 6 saatin var.
Jeton yok lan alamıyorum ya oyuncuLa saf mısın 50 m e iki tane oyuncu alırsın. 90 lık olur 2 tane olur.
Kaç paran var senin şuan? Belki güzel bir ayarlama yaparız
Onu satamassin bence o fiyata. :/Tamam ama Busqets'i beklicen biraz. Satınca direk alırım günlük faiz koy 500![]()
Oyuncu satmadim, yerlerine adam yok. Param da yok o yüzden, belki birinin boşluğuna denk gelir de kabul eder diye 3-5 attım
Param da yok la. Boşuna mı Busqiets'i satışa koydumKaç paran var senin şuan? Belki güzel bir ayarlama yaparız![]()
Busqiets'i mi? O benden onu değil Zouma ile Alaba istedi zatenOnu satamassin bence o fiyata. :/
Seni sömürecek Zag dikkat et ama.Tamam satarsam olur
Jeton yok lan alamıyorum ya oyuncu![]()
Adamı kaşiften yeni aldım la, kadroya baksana zaten 1 tane fazla oyuncu yok.Kaşif adam.bulsun diye 32 jetonu boşa harcadim. Savuruyorum resmen.
@Daredewill
2 milyon kaldı Nastasic lazim.değilse alayim
Jetonum yok onları satsam nasıl oyuncu alcam kiOyuncu satmadim, yerlerine adam yok. Param da yok o yüzden, belki birinin boşluğuna denk gelir de kabul eder diye 3-5 attım![]()