Yok onu botlar diğer liglerden yapıyor zaten. Oyuncu anca kaleciyi yapar 130 o da zar zor.Şu antremanı jetonla bitirme muhabbeti olmadı hiç. Eskiden 100 oyuncuların bir farkı şekli oluyordu. 130 ne ya.
Bilmiyorum ama 100+ oyuncular aşırı fazla eskiye göreYok onu botlar diğer liglerden yapıyor zaten. Oyuncu anca kaleciyi yapar 130 o da zar zor.
Genç 90+ başlayan oyuncu çok. Normal bence.Bilmiyorum ama 100+ oyuncular aşırı fazla eskiye göre
hazırlık maçının intikamını yapayım dedim yine yenemedim 2-2 kalmışız ama bir gün bu kadro güçlenecek o zaman eser kardeş o hazırlık maçını alıcamEyv saolasın, düşünmen yeter. Az para yapayım yaşı geçmiş alırım bir tane tranfer listesinden defans.Aynen, her gün yapıyoruz.Bakalım, sabırsızlıkla bekliyorum bizim maçı.
![]()
seni güçlü görüyorlar demek ki kardeşim niye gocunuyorsun takımın bir çok takımdan daha iyi millette bu şekilde aradaki farkı kapatmaya çalışıyor senin maçta bende basmıştım yinede kaybetmiştim 1-0 hatırlıyorum en azından fark yememiştikYav önüne gelen bana kamp basıyor. Yine basmıcam. Soğutuyosunuz oyundan vallahi.
Yav önüne gelen bana kamp basıyor. Yine basmıcam. Soğutuyosunuz oyundan vallahi.