Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM Avrupa Kupası Turnuvası

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    14
@Sir Crocodile Birbirimizle didişirken elenmişiz iyi mi? :D
Ben şaşırmadım, neden diye sorarsan üçer gol atan Klich ve Lewa'yı yedek bıraktım bu maçta.

Adamlar artık öldü yorgunluktan, burada yedek birakmasam diğer maç olmayacaklar yine yenilecektim. Yani riske attım bir nevi olmadı, kadro kalitesi buraya kadar geldi. Sen Fransa ile nasıl becerdin elenmeyi o asıl tartışılması gereken konu. :D

Gruptan çıkmış olsak da kendi sahamızda 2 farkla yenilmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Seyircimiz önünde istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Böyle bir turnuvada yedeklerinizin de hazır olması gerekir. Bizde bu yoktu. Daha iyi olacağız. İspanya maçında farklı bir İngiltere göreceksiniz.

İyi aksamlar.

Ben şaşırmadım, neden diye sorarsan üçer gol atan Klich ve Lewa'yı yedek bıraktım bu maçta.

Adamlar artık öldü yorgunluktan, burada yedek birakmasam diğer maç olmayacaklar yine yenilecektim. Yani riske attım bir nevi olmadı, kadro kalitesi buraya kadar geldi. Sen Fransa ile nasıl becerdin elenmeyi o asıl tartışılması gereken konu. :D
Milletim beni affetsin, grubu 3. bitirdik.
Bu turnuva şaibelidir, yeniden oynanmalıdır. VAR kayıtları açıklansın!!11!1!!

Bize yakışan bu değildi. Maçın ilk periyodunda Saka'nın sakatlanması oyuncularım üzerinde şok etkisi yarattı. İstenmeyen kartlar ve sakatlık oyunun gidişatına doğrudan etki edebiliyor. Bugün bunun yaşanması bize iyi bir ders oldu.

İspanya maçında bize yakışanı yapacağız.

Denedik olmadı. 2-0 kazandık ama goller biraz daha erken gelmiş olsa belki bir umut 4'e giderdi maç. Sağlık olsun.

Başta tur atlayanlar olmak üzere turnuvaya katılan herkesi tebrik ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık