Ölü tabi la şuan. Nerede o eski Lewa?Neresi ölü la.
Ölü tabi la şuan. Nerede o eski Lewa?Neresi ölü la.
Neresi ölü la.
Kim la o? Dediğin zaman bu sene mi? Hahaha yahu sana diyecek cümle değil, kelime değil harf bile yazmamak lazım.Dünya kupasında övüyordu sürekli, Messi çaldı ödülünü diyordu. Şimdi ölü diye kendini övüyor.
Kim la o? Dediğin zaman bu sene mi? Hahaha yahu sana diyecek cümle değil, kelime değil harf bile yazmamak lazım.
İşine gelmeyince öyle olur, haklısın.Yazma zaten, göz kanatıyor cümlelerin.
Nasıl oluyor ben anlamıyorum bunu.Zor kurtulmuşsun hocam 20 sut çekmiş benim takım
Korsanfan haber:Hocam maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Korsanfan haber:Hocam maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Oginari: Planladığımız gibi maçı ilk yarıda bitirdik. İlk yarıdaki tempomuz yeterli düzeydeydi fakat ikinci yarıya bunu taşıyamadık ve rakip takımı maça ortak edebilecek fırsatlar verdik. Bu konu üzerine çalışmalarımız olacak.
Korsanfan haber: Sizce grubu kaçıncı bitirirsiniz?
Oginari: Henüz konuşmak için çok erken. Fransa sürpriz bir puan kaybı yaşadı ve bu hediyelerini de fırsata çevirmek istiyoruz. Neden bilmiyorum fakat daha grupta 5 maçımız var. Önümüzdaki maçtan sonra sıralama hakkında konuşmayı düşünüyorum. Teşekkürler
İlk yarı biz oynadık bir kere kaçırdığımızın haddi hesabı yok. Ama öcümüzü rövanşta almayı planlıyoruzKorsanfan haber:Hocam maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Oginari: Planladığımız gibi maçı ilk yarıda bitirdik. İlk yarıdaki tempomuz yeterli düzeydeydi fakat ikinci yarıya bunu taşıyamadık ve rakip takımı maça ortak edebilecek fırsatlar verdik. Bu konu üzerine çalışmalarımız olacak.
Korsanfan haber: Sizce grubu kaçıncı bitirirsiniz?
Oginari: Henüz konuşmak için çok erken. Fransa sürpriz bir puan kaybı yaşadı ve bu hediyelerini de fırsata çevirmek istiyoruz. Neden bilmiyorum fakat daha grupta 5 maçımız var. Önümüzdaki maçtan sonra sıralama hakkında konuşmayı düşünüyorum. Teşekkürler