Saf evil karakterleri yazıyorum. Melkor'un yanında Feanor kimFeanor da girebilir bu listeye süzme kötü karakter.

Saf evil karakterleri yazıyorum. Melkor'un yanında Feanor kimFeanor da girebilir bu listeye süzme kötü karakter.
Benziyor dedim. Gerçekten benziyor. Burada da Eru Melkor'u yok edebilir. Yanlış anlaşılmalardan dolayı böyle olmuş. Arkadaşlar Eru olaylara çok nadiren karışıyor, Manwe yardım isteyince felan. Onun dışında Eru'nun pek birşey yaptığı yok müziklerden sonra. Melkor'u yok edemeyen Eru değil, Valar'dır. Malum son savaşta Valar Melkor'u yakalamış, yok edemediklerinden onu boşluğa itmişlerdir.
Eru'yu tek yaratıcı olarak görün, aynı İslam gibi.
Feanor sadece kötü demek bu totoşu övmek demektir, bu şerifsiz, alcak, ibne, kardeş katili,soysuz, aciz, doyumsuz, para göz, karaktersiz, kalleş, güvenilmez, yalancı, ahlaksız, hayin, bir ırkın kaderini piç eden 5 para etmezin soysuz, itin tekidir.Saf evil karakterleri yazıyorum. Melkor'un yanında Feanor kim![]()
Sakin kankaFeanor sadece kötü demek bu totoşu övmek demektir, bu şerifsiz, alcak, ibne, kardeş katili,soysuz, aciz, doyumsuz, para göz, karaktersiz, kalleş, güvenilmez, yalancı, ahlaksız, hayin, bir ırkın kaderini piç eden 5 para etmezin soysuz, itin tekidir.
Feanor elflere Melkordan çok zarar vermiştir.Saf evil karakterleri yazıyorum. Melkor'un yanında Feanor kim![]()
Ben Melkor'un totalda yaptığı kötülüğü demek istemiştim.Feanor elflere Melkordan çok zarar vermiştir.
Bilgilendirmede bahsettim. Evet Melkor'a kötülüğün yaratıcısı diyebiliriz. Sauron'da Melkor'da aynı. Sauron efendisine çekmişSauron'un kötülüğü daha şekil geliyor çünkü yeteri kadar güçlü değil ve fitne fesat alemlere akarak içinden geçiyor orta dünyanın. Melkor'sa kötülüğün varlığının sebebi yanlış hatırlamıyorsam, kötülük bu adamla doğuyor lan. Melkor'un yaptığı onca peachliğin üstüne her defasında aftan yararlanıyor olması da müthiş bir olaydı.
Feanor ve Evlatları her seferinde adam gibi gidip dertlerini dile getirmişler ılık elfler adam değillerse bu Feanor ve evlatlarını bağlamaz.Feanor elflere Melkordan çok zarar vermiştir.