Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Orta Dünya Genel Başlığı

Youtube'da önüme Kralın Dönüsü filmindeki Witch King Gandalf karşılaşma sahnesi çıktı, kitabın aksine filmde Gandalf, Witch King'in karşısında çok aciz duruyor. Bu iki karakterin güç seviyesini nasıl yorumlarız, ikili Minas Tirith kapısında mücadeleye girse sonucu ne olurdu?

Hortlatıyorum kusura bakmayın da Yüzüklerin efendisi kitapları için link verebilecek olan var mı? Tek kitap var, 3'lü set var, 12'li orta dünya seti vs. var. Hangisini almalıyım?
Çok geçmiş üzerine aldın mı bilmiyorum ama tek ciltte 3 kitaplı versiyon olanını alma bence. Çok kalın ve ağır oluyor okuması zor. Tekli tekli olanlardan alırsan daha iyi olur bence.

Youtube'da önüme Kralın Dönüsü filmindeki Witch King Gandalf karşılaşma sahnesi çıktı, kitabın aksine filmde Gandalf, Witch King'in karşısında çok aciz duruyor. Bu iki karakterin güç seviyesini nasıl yorumlarız, ikili Minas Tirith kapısında mücadeleye girse sonucu ne olurdu?
O koşullarda Witch King'in şansı var bence ama normal bir ortamda şansı yok.

Witch King korkudan besleniyordu galiba üstelik kendisini destekleyecek de koca bir ordusu var yine de şansını %50 olarak görüyorum başka bir ortamda şansı %0

Witch King korkudan besleniyordu galiba üstelik kendisini destekleyecek de koca bir ordusu var yine de şansını %50 olarak görüyorum başka bir ortamda şansı %0
Ak Gandalf'ın gücü için zayıflamış yüzüksüz Sauron'dan daha güçlü tarzı yorum okumuştum fikrin nedir reis?

Çok geçmiş üzerine aldın mı bilmiyorum ama tek ciltte 3 kitaplı versiyon olanını alma bence. Çok kalın ve ağır oluyor okuması zor. Tekli tekli olanlardan alırsan daha iyi olur bence.
teşekkürler, henüz almadım, 3'lüyü almayı düşünüyordum ben de

12li Orta Dünya setini alamazsın. Yabancı ülkelerde var ama aşırı pahalı ve zaten gümrükten de geçmez.
şunu diyordum https://www.trendyol.com/ithaki-yay...u-p-753788186?boutiqueId=61&merchantId=967023

Witch King'in filmdeki tasarımı çok hoşuma gidiyor, ama Gandalf'ın daha güçlü olduğu belli. Şu dandik diziyi çekeceklerine Angmar'ın kuruluşundan başlayıp yıkılışını işleyecek film yapsalar keşke.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık