Güldüm sabah sabah
Şakasına mı yazmış yoksa ciddi mi?Güldüm sabah sabah
Şaka olmasını umuyorum ama var böyle tipler.Şakasına mı yazmış yoksa ciddi mi?
Çok haklı bir yorum. Günümüzün Dünyasına yakışmıyor. Tekrardan yorumlanması lazım LOTR’un. Hatta Lil Uzi Vert’e Frodo’yu oynatsınlar efekt bütçesinden kısarlar.Güldüm sabah sabah
Orclar var aslında. Eskiden elfse bunlar zenci elf oluyor orclarÇok haklı bir yorum. Günümüzün Dünyasına yakışmıyor. Tekrardan yorumlanması lazım LOTR’un. Hatta Lil Uzi Vert’e Frodo’yu oynatsınlar efekt bütçesinden kısarlar.
Arada samle yiyişirlerse tamamdır bu iş 6 sezon garanti.Çok haklı bir yorum. Günümüzün Dünyasına yakışmıyor. Tekrardan yorumlanması lazım LOTR’un. Hatta Lil Uzi Vert’e Frodo’yu oynatsınlar efekt bütçesinden kısarlar.
Gandalf cinsiyetsiz zaten. Ama bundan pek haberleri yok. Hatta kadına daha yakın kendini ifade ediş şekli.Gandalf kadın olsun vardı bi ara. :/
Offf filmdeki Sam’i düşündüm gözümün önüne geldi hoş değil.Arada samle yiyişirlerse tamamdır bu iş 6 sezon garanti.
Puanlama yapana kadar güzel mizah diye düşündüm. Puanlama yapınca "ciddi mi acaba?" diye tereddütte kaldım. Biraz bakındım da Twitter hesabı kapanmış, linç yedi de mi kapattı acabaŞaka olmasını umuyorum ama var böyle tipler.