Heh işte, idam edilmediyse olması gereken böyle bi şey.Kitapta hapse atılıyor. Rohan savaşa gittikten sonra kaçıyor.
Bu Gimli Legolas ork öldürme savaşı hakkında ne hatırlıyorsun? Gimli kitaplarda çok daha güçlü ve sağlammış diyorlar.
Heh işte, idam edilmediyse olması gereken böyle bi şey.Kitapta hapse atılıyor. Rohan savaşa gittikten sonra kaçıyor.
Kitapta böyle sayma muhabbeti yok. Gimli de çok daha güçlüydü.Heh işte, idam edilmediyse olması gereken böyle bi şey.
Bu Gimli Legolas ork öldürme savaşı hakkında ne hatırlıyorsun? Gimli kitaplarda çok daha güçlü ve sağlammış diyorlar.
Bu yönetmen sayıları +1 yapmış muhabbeti bile dönüyordu sitelerde. Hatta Legolas kazandı ama Gimli kazandım deyince peki dedi falan diye yazmışlar hep. İyi uydurmuşlar o zaman, şehir efsanesi olmuş.Kitapta böyle sayma muhabbeti yok. Gimli de çok daha güçlüydü.
Yalnız sayma muhabbeti Miğferdibi Kuşatması'nda oluyor. Pelennor Çayırları Savaşı'nda, yani üçüncü filmdeki sayma olayı yok. Hani şu fül için Gimli'nin "Bunların hepsi bir tane sayılır" demesi falan.Bu yönetmen sayıları +1 yapmış muhabbeti bile dönüyordu sitelerde. Hatta Legolas kazandı ama Gimli kazandım deyince peki dedi falan diye yazmışlar hep. İyi uydurmuşlar o zaman, şehir efsanesi olmuş.
Anladım. Ben de tam İki Kule kitabına bakıyordum. Sayfayı buldum, atarım şimdi.Yalnız sayma muhabbeti Miğferdibi Kuşatması'nda oluyor. Pelennor Çayırları Savaşı'nda, yani üçüncü filmdeki sayma olayı yok. Hani şu fül için Gimli'nin "Bunların hepsi bir tane sayılır" demesi falan.
Kitapda sarumana haber vermesi için serbest bırakılıyordu diye hatırlıyorum sankiKitapta hapse atılıyor. Rohan savaşa gittikten sonra kaçıyor.
Opss. Ben aragorn ölümünü engellerken neden aynı zaman da serbest bırakıyor. Yorumu çıkardım benim hatamAragorn serbest bıraktı demedim zaten neden serbest bırakılıyor dedim.
Benim hatırladığım, Theoden ve diğerleri savaşa gittikten sonra Edoras'tan ayrıldığı.Kitapda sarumana haber vermesi için serbest bırakılıyordu diye hatırlıyorum sanki
Opss. Ben aragorn ölümünü engellerken neden aynı zaman da serbest bırakıyor. Yorumu çıkardım benim hatam
Benim hatırladığım, Theoden ve diğerleri savaşa gittikten sonra Edoras'tan ayrıldığı.
Cidden aklımda böyle kalmıştı. Ya bizimle savaş ya da çek git diyorlardı. Doğru, benim hatam.
Kral yapma sen şaşırırsan biz yolumuzu nasıl buluruz
Büyü mü yaptıracakmış? Lisede vardı bir çocuk topluyordu kızın saçını.Evet. Galadriel'in saçlarında ağaçların ışığı var. Feanor bir tel istiyor, o da vermiyor. Sonra da mevzular.