Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Orta Dünya Genel Başlığı

Ben ilk filmi izledim,eksiği yok fazlası vardı olaylara dair.Ama ikinci filminde makaslama olayı bayağı olmuş bildiğim kadarıyla
Dediğim gibi üstünden baya bir zaman geçti, olayları tam hatırlamıyorum ama film sanki başka bir filmmiş gibi gelmişti bana, bu dediğim senin de bahsettiğin gibi ikinci filmde baya bir fazlaydı.

Dediğim gibi üstünden baya bir zaman geçti, olayları tam hatırlamıyorum ama film sanki başka bir filmmiş gibi gelmişti bana, bu dediğim senin de bahsettiğin gibi ikinci filmde baya bir fazlaydı.
Evet birinci filmde bayağı bi fazla var

Radagast kitapta yok.
Azog ile kitapta karşılaşmıyorlar.
Kitapta cüceler elflerden nefret etmiyor
Kitapta o ork kovalama sahneleri yok.
Yanlış hatırlamıyorsam kitapta Saruman yok.

Ikinci filmdede sanırım kitapta olmadığı halde Legolas'ı göstermişler.Hatta sevgilisini.

Aramızda Fingolfin ve Morgoth'un düellosunu beğenmeyen bazı şahıslar var. Bu arkadaşlar Tolkien'den uzun uzun anlatmasını bekliyormuş bir Vala ve bir Elf'in dövüşünü.

Aramızda Fingolfin ve Morgoth'un düellosunu beğenmeyen bazı şahıslar var. Bu arkadaşlar Tolkien'den uzun uzun anlatmasını bekliyormuş bir Vala ve bir Elf'in dövüşünü.
Fingolfin abimize saygımız sonsuz hareket çeke çeke gaza gele gele okuduğum bi bölümdü sanırım arkadaş shounen mangaların etkisinde kalmış ondan kısa gelmiştir

O arkadas begenmedigini soylemedi, sadece kiytirik nehirlerin bile anlatimi betimlemeri onlarca sayfa surerken bu onemli karsilasmanin 1 sayfada sona ermesi, garip gelmis arkadasa. Dovus acisindan degilde mekan anlatimi, betimlemeler, yaralarin etkisi aktarilabilirdi diye dusunuyormus.

1 sayfada bitirdiyse yazar ayıp etmiş ama, kitabı okuyasım vardı şevkim kaçtı şimdi, zaten uzun kalınca bir kitap bir de 1 sayfada biten vsler falan. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık