Kitabı okumayI gözü yemeyen ama filmlere methiyeler düzen tayfadan iyidir bana kalırsa. En azından dobra kızmış.evet çünkü cevap belli... 6 yaşımdan beri yanımda olan lotr
bir tanesi filmleri bile izlemiyordu çok uzun diye sonra ayrıldık işte
Kitabı okumayI gözü yemeyen ama filmlere methiyeler düzen tayfadan iyidir bana kalırsa. En azından dobra kızmış.evet çünkü cevap belli... 6 yaşımdan beri yanımda olan lotr
bir tanesi filmleri bile izlemiyordu çok uzun diye sonra ayrıldık işte
sabahtan akşama kadar dizi izliyordu inan işine gelmiyordu sadeceKitabı okumayI gözü yemeyen ama filmlere methiyeler düzen tayfadan iyidir bana kalırsa. En azından dobra kızmış.
galdalfın ki ışıldamıyor sadece bilbonun ki ışıldıyor ve geçerli değilBilbo'nun kılıcı da gandalfın kılıcı da yakınlarda ork varsa ışıldırıyor.Bu bütün elf yapımı kılıçlar için geçerli mi?
Yok ya gandalfın kılıcı da ışıldıyor.galdalfın ki ışıldamıyor sadece bilbonun ki ışıldıyor ve geçerli değil
ben hiç görmedimYok ya gandalfın kılıcı da ışıldıyor.
Glamdrig'in özelliğinden burada d bahsediliyor.Hepsi için geçerlimi sorayım dedim.Gandalfınki ışıldamıyor sadece sting yani Bilbo'nun kılıcı ışıldıyor elflerinki de ışıldamıyor bu sadece sting e has bir özellik.