Aynen Hobbit'te de farkedilir şekilde bu göze çarpıyor.Ian McKellen teklif gelirse Gandalf'ı oynarım demiş, ama çok yaşlı artık.
@RedTeroR
Bilmiyorum ya göreceğiz artık. Saruman'ı oynayan adam da ayrı bir şeydi.
Aynen Hobbit'te de farkedilir şekilde bu göze çarpıyor.Ian McKellen teklif gelirse Gandalf'ı oynarım demiş, ama çok yaşlı artık.
Gandalf neyse de, Lee reis gitti. Yaşasa oynardı kesinlikle.Aynen Hobbit'te de farkedilir şekilde bu göze çarpıyor.
@RedTeroR
Bilmiyorum ya göreceğiz artık. Saruman'ı oynayan adam da ayrı bir şeydi.
O İan'dan da yaşlıydı. Yine iyi yaşadı reis.Gandalf neyse de, Lee reis gitti. Yaşasa oynardı kesinlikle.
Adam kitapları okumadan filmlerde oynadı Film ve kitaptaki karakter arasında dağlar kadar fark var.Gandalf için HP serisinde Dumbledore'u canlandırmış olan Michael Gambon'ı düşünüyorum ben.
90 küsür yaşındayken Hobbit serisinde oynadı, bir de metal albümü çıkardı adam.O İan'dan da yaşlıydı. Yine iyi yaşadı reis.
Metal albümünü bilmiyordum. Vallaha helal olsun.90 küsür yaşındayken Hobbit serisinde oynadı, bir de metal albümü çıkardı adam.
Metal albümünü bilmiyordum. Vallaha helal olsun.
Yalnız onunda Ian ile arasında yanızca iki yaş var diye biliyorum, o oynayacağına Sir Ian gelsin oynasın daha iyi.Gandalf için HP serisinde Dumbledore'u canlandırmış olan Michael Gambon'ı düşünüyorum ben.
İyi de adamın suçu ne ki bu konuda? Ne verildiyse önüne onu oynamış işte.Serinin hayranı olup olmaması ortaya koyduğu performansı etkilemez bana göre.Adam kitapları okumadan filmlerde oynadı Film ve kitaptaki karakter arasında dağlar kadar fark var.