Buna katılıyorum. Ama buradaki düşünce okuyucuların karakterin saldırısının ne olduğun öğrensin yapılan birşey sanrımYa zaten bir karakterin bağırarak ve bir isim kullanarak vuruyor olması saçma![]()
Buna katılıyorum. Ama buradaki düşünce okuyucuların karakterin saldırısının ne olduğun öğrensin yapılan birşey sanrımYa zaten bir karakterin bağırarak ve bir isim kullanarak vuruyor olması saçma![]()
@Smoker ın pc bozulduğu için bu hafta çeviri yapamadıBugünkü ne zaman gelir usta?
Usta sağolasın ya, hem emek verip hemde özel isteklere yanıt veriyosunuz. Emeğinize sağlık, orijinalinde kat kat iyi olacak bitirce.
ya bundan bi sonraki sayfayı da atar mısın? Ne zaman olursa farketmez, yani yapıldıysa?
Yarına yetişirse yarın vermeye çalışacağız. İnşallah.Usta sağolasın ya, hem emek verip hemde özel isteklere yanıt veriyosunuz. Emeğinize sağlık, orijinalinde kat kat iyi olacak bitirce.
Ü
ya bundan bi sonraki sayfayı da atar mısın? Ne zaman olursa farketmez, yani yapıldıysa?
Vay, ben haftaya diye üzülüyordum ya. Güncellerde bağış linkini de ekleyin be, ilk bölümleri burdan tekrar okuyunca mangayq tamamen sadık yeni bir anime izliyor gibi oluyo insan.Yarına yetişirse yarın vermeye çalışacağız. İnşallah.
Boş ver onu karıştırmayalım işin içine.Vay, ben haftaya diye üzülüyordum ya. Güncellerde bağış linkini de ekleyin be, ilk bölümleri burdan tekrar okuyunca mangayq tamamen sadık yeni bir anime izliyor gibi oluyo insan.
Beyler bağış yapın
http://tortuga-ceviri.com/index.php/bagis/