Yedekler güvenli bi abimizdeAman aman. Gerekli Şeyler el atmasın bu siteye. Kapatabilirler yani. Her şeye hazırlıklı olmak lazım![]()

Kendisi ayrıca janti adamdır

Yedekler güvenli bi abimizdeAman aman. Gerekli Şeyler el atmasın bu siteye. Kapatabilirler yani. Her şeye hazırlıklı olmak lazım![]()
Bakarım sağolİlk cildin renklisi de varonu da indir istersen
![]()
Bence hiç uğraşma, zaten bölümleri baştan çevirme düşüncesi var Tortuga'nın.. Şimdilik öyle dursunHepsini yükledim ama cilt kapaklarını hepsini nasıl indireceğim
Tamam sağol.Bence hiç uğraşma, zaten bölümleri baştan çevirme düşüncesi var Tortuga'nın.. Şimdilik öyle dursun![]()
Cilt 73ten sonrası tortuga çevirinin kendi sitesinde mevcut oradan indirilebilir.Resimler bozulmuş sanırım ve de 76.cilt linki kırık konuyla ilgilenen olursa çok iyi olur
https://mega.nz/#F!jhpiCKpC!_KXxQzbOeKJnyp70dvxXhwARKADAŞLAR BURDAN yazdığıö için kusura bakmayın bayadır one piece den uzağım toplu indirim yaptım lakin 859 dahil 869 dahil arasındaki bölümlere ulaşamıyorum tortuga da da linkler silinmiş bilginiz olsun teşekkürler şimdiden
edit: tortuga toplu linke son cilti (86) eklemiş çok teşekkür ettim gençler![]()
Üşengeçliğimi üzerimden atarsam düzeltcem tüm linkleri.ARKADAŞLAR BURDAN yazdığıö için kusura bakmayın bayadır one piece den uzağım toplu indirim yaptım lakin 859 dahil 869 dahil arasındaki bölümlere ulaşamıyorum tortuga da da linkler silinmiş bilginiz olsun teşekkürler şimdiden
edit: tortuga toplu linke son cilti (86) eklemiş çok teşekkür ettim gençler![]()
Mümkünse Megaya ekleme kotası ayar ediyor beni.Üşengeçliğimi üzerimden atarsam düzeltcem tüm linkleri.