One Punch-Man - Chapter 190 - Read Free Manga Online at Bato.To (battwo.com) Cinnet farkıyla bilgisayar yanmadan 190.bölüm geldi. Yeni pc alın uleynnn...
Türkçe geç geldi.Bana her şeyi de, Türkishçe biraz geç gelecek deme cinnet farkı adam.
Pc için para atınca da kızıyorsun reis.One Punch-Man - Chapter 190 - Read Free Manga Online at Bato.To (battwo.com) Cinnet farkıyla bilgisayar yanmadan 190.bölüm geldi. Yeni pc alın uleynnn...
Papara hesabıma 1 kuruş atan deli kim lan...
Her sayfaya şeffaf sitenin ismini yazabilirsiniz.1 krşa sakız alamazsın ama 20 yıl önce alırdın anca. Hırsız sitelerden okuyanlar zaten ayrı kafa. Üstüne kapaksız yayınlıyorlar.
Reis sona bir yere bir not bile yeter. Çalan sayfa son sayfayı silecek değil. Gerçi çalma malma bence boş iş. Adam zaten senin çevirini kopyala yapıştır yapıp ben edit yaptım sadece diyerek paylaşa da bilir. Sonuçta çeviri edit yapan adam da resmi bir yerden izin alarak yapmıyor bunu, hepsi kaçak sayılır.Her sayfaya şeffaf sitenin ismini yazabilirsiniz.
Şeref yoksunları siliyor. Eskiden bu işte olup sonradan hırsız site açtılar. Muhtemelen bu forumda birkaçı.Reis sona bir yere bir not bile yeter. Çalan sayfa son sayfayı silecek değil. Gerçi çalma malma bence boş iş. Adam zaten senin çevirini kopyala yapıştır yapıp ben edit yaptım sadece diyerek paylaşa da bilir. Sonuçta çeviri edit yapan adam da resmi bir yerden izin alarak yapmıyor bunu, hepsi kaçak sayılır.
Bir arkadaş çok sağlam hallediyordu o işi. Mangadenizindekiler galiba.Şeref yoksunları siliyor. Eskiden bu işte olup sonradan hırsız site açtılar. Muhtemelen bu forumda birkaçı.
Adam hayalet yazıyi siliyor,creditsi siliyor, oh. Missss ya....Reis sona bir yere bir not bile yeter. Çalan sayfa son sayfayı silecek değil. Gerçi çalma malma bence boş iş. Adam zaten senin çevirini kopyala yapıştır yapıp ben edit yaptım sadece diyerek paylaşa da bilir. Sonuçta çeviri edit yapan adam da resmi bir yerden izin alarak yapmıyor bunu, hepsi kaçak sayılır.