Adam sorguluyor kendisini, kahramanlığı para için mi yapıyorum diye. Bence güzel olmuş bu düşünme sahnesi. saitama sensei olacak cidden bu gidişle. Şimdi sıra king sensei deNasıl saitama parasız çalışır be,yanlış seri mi okuyorum!!!
Bağış bilgileri ne?One Punch-Man - Chapter 187 (battwo.com) Aşırı yorucu bir bölümdü. Bağış yapın uleynnn. Deysin bari.
Onun Atomic Samuray ile olan sahnesi, bu seride de olacak mı?(İnstada görmüştüm) Eski versiyonunu okumuşsundur diye sordum.Adam sorguluyor kendisini, kahramanlığı para için mi yapıyorum diye. Bence güzel olmuş bu düşünme sahnesi. saitama sensei olacak cidden bu gidişle. Şimdi sıra king sensei de
Yapanlar kısmında yazıyor.Bağış bilgileri ne?
Kesin olacaktır ya.Onun Atomic Samuray ile olan sahnesi, bu seride de olacak mı?(İnstada görmüştüm) Eski versiyonunu okumuşsundur diye sordum.
Ama ben açgözlü saitamayı seviyordum.çizmesindeki aytaşı araması,hesap kilitleyip kaçması ,genos kira verince tepkileri falan bana göre daha komik yapıyordu.Adam sorguluyor kendisini, kahramanlığı para için mi yapıyorum diye. Bence güzel olmuş bu düşünme sahnesi. saitama sensei olacak cidden bu gidişle. Şimdi sıra king sensei de
Ya ama onlar hala var ve devam edecek bence. Sadece büyük bir parayı vurayım, ya da köşeyi döneyim gibi bir hedefi yok. Adam kahramanlık yapıyor ama hobi olarak, para için değil. Burada da bahse girecek ama yapamıyor daha sonra da yediremiyor kendine. Yemek verseydi kabul ederdi bence.Ama ben açgözlü saitamayı seviyordum.çizmesindeki aytaşı araması,hesap kilitleyip kaçması ,genos kira verince tepkileri falan bana göre daha komik yapıyordu.