Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Adam sorguluyor kendisini, kahramanlığı para için mi yapıyorum diye. Bence güzel olmuş bu düşünme sahnesi. saitama sensei olacak cidden bu gidişle. Şimdi sıra king sensei de
Onun Atomic Samuray ile olan sahnesi, bu seride de olacak mı?(İnstada görmüştüm) Eski versiyonunu okumuşsundur diye sordum.

Onun Atomic Samuray ile olan sahnesi, bu seride de olacak mı?(İnstada görmüştüm) Eski versiyonunu okumuşsundur diye sordum.
Kesin olacaktır ya.
Atomic samuraya müthiş bir bakış açısı kazandırıyor. Bu bölünüp duran kara sperm gibi canavarlara olan eksiğini de tamamen ortadan kaldırır bu sayede

Adam sorguluyor kendisini, kahramanlığı para için mi yapıyorum diye. Bence güzel olmuş bu düşünme sahnesi. saitama sensei olacak cidden bu gidişle. Şimdi sıra king sensei de
Ama ben açgözlü saitamayı seviyordum.çizmesindeki aytaşı araması,hesap kilitleyip kaçması ,genos kira verince tepkileri falan bana göre daha komik yapıyordu.

Ama ben açgözlü saitamayı seviyordum.çizmesindeki aytaşı araması,hesap kilitleyip kaçması ,genos kira verince tepkileri falan bana göre daha komik yapıyordu.
Ya ama onlar hala var ve devam edecek bence. Sadece büyük bir parayı vurayım, ya da köşeyi döneyim gibi bir hedefi yok. Adam kahramanlık yapıyor ama hobi olarak, para için değil. Burada da bahse girecek ama yapamıyor daha sonra da yediremiyor kendine. Yemek verseydi kabul ederdi bence.

Adamın tek hedefi aylık kirayı çıkarmak ve güzel yiyecek malzeme alacak para kadar. Fazlasında gözü yok

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık