Saitamanın ay'ı kırdığı kısma benzemiyor sanki.Boros'la dövüşürken Saitama yaptı.
Saitamanın ay'ı kırdığı kısma benzemiyor sanki.Boros'la dövüşürken Saitama yaptı.
ewt borosla dövüşürkenki iz farklı.bu iz garaou ile olan vs si.Ayın dünyaya bakan tarafında değil miydi o iz?
Ay da dünya gibi kendi etrafında dönüyor.Ayın dünyaya bakan tarafında değil miydi o iz?
Köpek kostümü giymiş Saitama gibi.
Ayın sadece bir yüzünü görürüz.garaou ile olan vs sinde olan iz göremediğimiz karanlık yüzünde.Ay da dünya gibi kendi etrafında dönüyor.
Ay kendi etrafında dönmüyorAy da dünya gibi kendi etrafında dönüyor.
O zaman bize bakan taraf neden şuan görünmyen tarafta?Ay kendi etrafında dönmüyor
Ay kendi etrafında dönmüyor
Dönermiş. 27 gün sürüyormuş bir tur dönüşü de. Ama dünya etrafında dönüşü ile kendi dönüşü açısını korumasını sağlıyor ve devamlı aynı yüzünün bize dönük olmasına neden oluyormuşmuş.O zaman bize bakan taraf neden şuan görünmyen tarafta?
Zaten hep aynı yüzeye bakıyorsun bunun açıklamasınıda altta arkadaş yapmış ama dönüyormuş zatenO zaman bize bakan taraf neden şuan görünmyen tarafta?
Ben dönmüyor sanıyordum. Hatta ayın karanlık yüzü tabirini dönmediği için aldığını düşünüyordum.Dönermiş. 27 gün sürüyormuş bir tur dönüşü de. Ama dünya etrafında dönüşü ile kendi dönüşü açısını korumasını sağlıyor ve devamlı aynı yüzünün bize dönük olmasına neden oluyormuşmuş.
Saitama değil de tanrı olması lazım. Aya ayak bastığında olmuştu sanırsam o bölümü tam hatırlamıyorum ama :/