Heyecanlandim kolami cerezimi aldım sonuna kadar geldim herşeyin kursağımda kaldi27.cilt ekstrası; güzel renklendirmeler var.
Böylece yukarıdaki tarih verme kısmındaki yanlışı düzelttim.
Heyecanlandim kolami cerezimi aldım sonuna kadar geldim herşeyin kursağımda kaldi27.cilt ekstrası; güzel renklendirmeler var.
Böylece yukarıdaki tarih verme kısmındaki yanlışı düzelttim.
Güzel bayan çizimleri var,yakışıklı erkek çizimleri var.karıştırma ortamı yahu bir. fanatikleşmeye gerek yok.Heyecanlandim kolami cerezimi aldım sonuna kadar geldim herşeyin kursağımda kaldi
Aç kapıyı aç cabukkGüzel bayan çizimleri var,yakışıklı erkek çizimleri var.karıştırma ortamı yahu bir. fanatikleşmeye gerek yok.
Bu sırada kapıma dadanan opm fanatikleri
King burada da boş durmamış. Sahipsiz ne olay varsa hepsini King kapıyorBu bölümde King'in ayı kum torbası gibi kullandığı ile alakalı bir şey söyledi Flashy Flash. Boros'un Aya gönderdiği Saitama'nın yaptığı iş King'e kalmış.
Keşke One Piece'deki King'de isminin hakkını verseydi.
One Punch Man'daki King'se
One Piece'deki olsa olsa "Thing" ya da "Pink" olur.
Saitama'nın yaptığı bilinse çoktan "S" sınıf olmuştu ama hepsi King'e hibe edildi. Adamın namı yürüyor.King burada da boş durmamış. Sahipsiz ne olay varsa hepsini King kapıyor
Yaraşır King-sama'ya. Zamanında Evsiz İmparatora haddini bildiren de kendisiydi hatırlatırım. Top gibi oynadı adamla.Saitama'nın yaptığı bilinse çoktan "S" sınıf olmuştu ama hepsi King'e hibe edildi. Adamın namı yürüyor.