McMaster 20 Eki 2022 #5,422 https://bato.to/chapter/2082838 Cinnet Farkıyla 172.bölüm çıkmıştır. Son düzenleme: 21 Eki 2022
Taha Serin 21 Eki 2022 #5,425 Luffyde uygulanan nakaması tarafından dayak yeme mizahı bırakılıp şu mangadaki gibi absürt şeyler yapılsa beni daha çok tatmin eder. Bölüm çok hoştu cidden. Tam komedi.
Luffyde uygulanan nakaması tarafından dayak yeme mizahı bırakılıp şu mangadaki gibi absürt şeyler yapılsa beni daha çok tatmin eder. Bölüm çok hoştu cidden. Tam komedi.
ShanksTaicho 21 Eki 2022 #5,426 Ulan adam zar zor a sınıfı oldu resmen adamin gelişiminin izliyorum ve bu adam evrenin en güçlüsü ve en şanssızı
Ulan adam zar zor a sınıfı oldu resmen adamin gelişiminin izliyorum ve bu adam evrenin en güçlüsü ve en şanssızı
Akagami No Shanks 21 Eki 2022 #5,429 Evrenin en güçlüsü Pelerinli Keltoş diye anons yapıldığını hayal ettim. Baştaki vurguyu keltoş öyle bir dumur ediyor ki gel de Saitama'yı ciddiye al
Evrenin en güçlüsü Pelerinli Keltoş diye anons yapıldığını hayal ettim. Baştaki vurguyu keltoş öyle bir dumur ediyor ki gel de Saitama'yı ciddiye al
Cüneyt Arkın 21 Eki 2022 #5,430 Kiribeta45 dedi ki: çizse efsane olurdu Genişletmek için tıkla ... 1 ayda 165 sayfa çizdi .çevirisi 4 günde geldi.
Kiribeta45 dedi ki: çizse efsane olurdu Genişletmek için tıkla ... 1 ayda 165 sayfa çizdi .çevirisi 4 günde geldi.